9.

98 3 3
                                    

- Melissa néni te hogy kerülsz ide?- kérdezte Sam

- hát drágaságom, el szeretnék beszélgetni a testvéreiddel.- mondta eléggé vészjósló hangon

- mégis miről? - kérdeztem felvont szemöldökkel

- azt mindjárt megtudod- mosolyodott el

- szerintem üljünk le a kanapéra- szólalt meg Adam is, mire mind a hárman megindultunk, a skacok még csak tátott szájjal nézték a jelenetet mert bizonyára azt sem tudták hogy ki az a Melissa.

- nos- kezdte a nagynéném komoly hangon mikor már elhejezkedtünk - bizonyára fogalmatok sincs hogy miért is lehetek is itt. Erre van egy egyszerű magyarázat. Ugyebár a nagyitok elhunyt , szóval én leszek a gyámotok, ami azt jelenti hogy ide költözök.- jelentette ki egyszerűen, mindhárom csak azt mondaná, hogy a paradicsom piros.

- hogy mi?- reagáltam elsőként,  mert a drágalátós bátyám nem csinált semmit, csak bámult ki a fejéből, és valószínűleg épp azon gondolkodott hogy ez mivel jár.

Nos, akik nem értenék annak elmagyarázom. Melissa néni alapjáraton egész rendes, csak annyi kis gond van vele, hogy eléggé szigorú, így hamar rájöhet a farkas lényünkre, ami ugye a nagyinál nem volt gond, mert ő hagyott nekünk teret. De Melissa?
Ő maga a sátán: este kilenckor takarodó, reggel hatkor kell kelni,fél hétkor reggeli, ja és a legjobb, hogy utolsó óra után fel kell hívni, hogy biztos  ne menjünk sehova.

Értitek már?

- jól hallottad- húzódott gonosz mosolyra a szája.

- biztos hogy nem - jelentettem ki hitetlenkedve

- velem nem beszélhetsz így , értve vagyok? - ordított bele az arcomba úgy hogy még Adam is beleremegett

- úgy beszélek veled ahogy akarok mert nem vagy se anyám se apám se senki aki parancsolgathatna nekem , mert kib*szottul leszarom hogy a rokonom vagy , értve vagyok?- üvöltöttem én is úgy hogy szerintem három házzal arrébb is hallották.

- na ide figyelj te kis ribanc , nem az egyik palikád vagyok, hanem a nagynénéd, és nem tűröm el ezt a hangnemet- mondta majd felpofozott, mire Adam elém ugrott.

- na most figyelj jól, különben  megbánod. A húgom nem egy ribanc, hanem inkább te vagy az, és rohadtul megszívod ha azt hiszed hogy csak úgy beronthatsz ide és szekálhatod mert ezerszer jobb nálad.- ordította le a fejét

- még hogy nem ribanc,csak nézz rá. Most is az este öt fiúval kúrogatott és itt a bizonyíték a mellettünk lévő szobában. És igenis bejöhetek és leordíthatom a fejét mert utolsó visszaszólogatós k*urva. - ordította úgy hogy vörös lett a feje

- na most lett elegem!- mondtam nyugodt, de annál ijesztőbb hangon , miközben kb fél lépésnyire álltam meg előtte.
  - attól még hogy a nagynénénk vagy nem állíthatsz ide be csak úgy mert te úgy gondolod, és biztos hogy nem költözöl be ide, és az, hogy te azt mondod hogy te leszel a gyámunk, még nem jelent semmit. Ha felmutatod a papírod, én azt is épp úgy leszarom, mert ha rajtam múlik, ennek a háznak a 10 m- és körzetébe se jöhetsz, nem hogy be is gyere. Szóval indulhatsz is , vagy én fogom kidobni a seggedet innen. Értetted vagy mondjam el újból annak a borsónyi agyadnak?- fejeztem be monológom halál nyugodtsággal majd hozzátettem - jah és a fiúk nem a pasiaim, hanem képzeld , a legjobb barátaim.

- akkor is itt maradok- jelentette ki

- te aztán megfogtad a lényeget- sóhajtottam fel drámaian, majd közelebb léptem hozzá, így már csak 10 cm - nyire volt az arcunk
- kicseszettül leszarom hogy mit mondasz, mert ha rajtam múlna már nem élnél. Szóval húzd ki a házunkból a plasztik seggecskéd.- mondtam fapofával, mire....

____________________________________
Sziasztok babócáim!
Bocsi a sok kihagyásért, de inkább nem is magyarázkodom.

Puszi: Tami😘



A kiválasztott || Szünetel ||Where stories live. Discover now