8

15 3 0
                                    

Umut buz kesti adeta. Hiç vakit kaybetmeden operatör şirketini aradı ve gizli numaradan arayan kayıtların da dökümünün gönderilip gönderilmediğini sordu. Gizli numaradan arayanlar da da numara yerine gizli numara aradı şeklinde ibare bulunur ve kesinlikle kayıtlarda yer alır cevabını alıp oturdu kaba etlerinin üzerine. Çağla'ya gönderdiği fotoğrafı henüz görmeden sildi Mesajlar arasından. Ardından Çağla'yı aradı.
-"Aşkım arama kayıtlarını veremeyeceklerini söylediler ama inan bana kanıtlayacağım sana bütün bu olanları güven bana." Çağla cevap vermeden kapatmıştı telefonu suratına.
Olanları anlamlandıramıyordu bir türlü. Gittikçe içinden çıkılamaz bir hale bürünüyordu herşey. Odanın penceresinden bakarak o gün olanları tekrar geçirdi gözlerinden. Yerine oturmayan taşlar vardı sanki. Aman Allah'ım nasıl düşünememişti ki bunu ! Aptal Umut dedi kendi kendine.
Sarı montlu adamın o gün gömdüğü şeyle polislerin gömülü olan telefonu çıkardıkları yer aynı yer değildi. Arada az bir mesafe vardı. Yani demek oluyor ki sarı montlu adam o gün oraya telefon dışında başka bişey daha gömmüştü. Ya da telefonu sarı montlu değil başkası gömmüştü. Ama sarı montlu adam mutlaka başka birşey daha gömmüş olmalıydı oraya. Mutlaka.
Gece saatlerinde evindeki kazma ve kürekle aramaya karar verdi oradaki gömülü olan şeyi. Çok kararlıydı. Alarmını gece saat 3'e kurdu ve uyuyamayacağını bile bile gözlerini kapattı karanlığa doğru.
Saat artık gelmişti. Dışarda yağan iç karartıcı yağmurla beraber kazma ve küreğini aldı ve attı kendisini ürkütücü karanlığa. Acele etmesi gerekiyordu. Kimsenin görmemesi lazımdı dikkat çekmemesi için. Toprak adeta çamura dönüşmüştü. Kazması çok zordu. Olan bütün gücüyle kazdıkça kazdı çukur büyüdükçe çamur olduğu için diğer yandan kapanmaya başlıyordu. Yaklaşık 15 dakika kadar kazdıktan sonra yumuşak bir şey denk gelmişti kazmaya. Elleriyle çekip çıkardı çamurdakini. Tuttuğu şeyi fark edince başı dönmeye başladı. Aniden
midesi bulandı ve kusmamak için kendini zor tutuyordu. Gerçek miydi bu gördüğü ? Şuan ellerinde tuttuğu şey kesilmiş bir insan eliydi!

Belirsiz TakipçiWhere stories live. Discover now