bölüm-3

299 26 6
                                    

-3 hafta sonra-

(Güney'le yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez oldu. Kardeşten de öteyiz. Hatta fiziksel yönümüz de dahil olmak üzere her yönden birbirimize benzediğimizden bizi her gören ikiz misiniz diye sormadan geçmez -aslında biz de kayıp kardeşler olduğumuzu düşünüyoruz.- Her neyse Masal'ımızın arkadaş grubuyla da kaynaşınca neredeyse bütün zamanımızı birlikte geçirir olduk. Bir de Batu var okulun 3 popi erkeğinin lideri. Bizim Güney'e abayı yakmış. Her ne kadar Güney istemese de çok seviyo garibim. Ama Güney'in niyeti sevgili olmadan her şeyi yapabilmek. Ve şuanda da işler böyle yürüyo. Grubumuz onlarla da birleşince o filmlerdekiler gibi 10 kişilik arkadaş grubumuz oldu -kıskanın.- Hepsini tanıtmak isterdim ama..boşverin. zamanla tanırsınız zaten.)

-Kardeşcan'dan mesaj-

+asqm

-bbqm

+canım

-bitanem

+la

-sol

+fa

-mi

..... evet Batu'yla böyle anlaşıyoruz. 

Benim açımdan işler biraz karışık. sonuçta hem Batu'ya hem Güney'e moral vermesi zor oluyo. Ama bu konuda Batu'yla aynı kaderi paylaştığımız için onun dertlerini anlamam daha kolay. 

Sınıf gruplaşma içinde. hepimiz birimiz filan yok. resmen Masal, Güney, ben ve diğerleri olarak ayrılmış durumdayız. Herkes uyuzlukta master yapmakla meşgul.

Saate baktığımda 23.55 olduğunu gördüm. O sırada hatırlatıcım devreye girdi. yarın 10 Kasım Aybüşümün doğum günü -eski okulumdaki en yakın arkadaşım olur kendisi- Hemen rehberde tatlı bela olarak kayıtlı olan -nasıl bi yokluktaysam artık- Aybüke'yi buldum. 5 dakikada uzun bir mesaj yazıp 00.00'da göndere bastım.

O.O   O.O    O.O

o da ne!! haaayııır (ağır çekim efekti) hayır!! hayır!!hayır!!

tatlı bela yerine Tuna'yı seçtiğimi farketmem uzun sürmemişti. haayıır!! gitme! gitme! gitme! nolur gitme!! burdan şarkıya bağlamak istiyorum sayın seyirciler öhöm :

giden gelmiiiyor giden gelmiiiyor.. (değiştir) domuz gribi ol inşallah... hobaaa tey tey tey

"Salak Selen! Hep aynı şeyi yapıyosun. Kör müsün kızım? kocaman Tuna yazıyo. "

İç sesim bana söverken kendime gelip yanlış kişiye attığımı ve Selen olduğumu söyledim. olanla ölene çare yok. birkaç 10 Kasım postu rb'ladıktan sonra yattım. artık tek yapıcağım şey cevabı beklemekti..

......

- 1 yeni mesaj -

mesaj sesiyle gözlerimi açtığımda saat 7.30'du. Telefona bakınca mesajın Tuna'dan olduğunu farkettim. sabahın köründe nabıyon Tuna ya yat uyu allasen. erken öten horozun başını keserlermiş. 

+ önemli değil.

önemli değil? önemli değil?! önemli değil mi!! ben sana -yanlış da olsa- sayfalarca mesaj gönderiyim, sen sabahın köründe beni uyandırarak önemli değil de!!! hiç cevap vericek havamda değildim. Ekranı kilitleyip tatlı uykuma geri dön- mek istemiştim kii mesaj sesisye tekrar irkildim.

+ ee napıyosun? :D

napıyosun mu?!?!?!?! bu saatte napıyosun sorusuna alabileceğin tek cevap "uyuyorum"dur. cevap atmaya hiç niyetim yoktu ama dayanamadım.

-hiiç sen :))))))))))

+ben de iyi. ya sorun olmassa sonra konuşsak olur mu?

ar yu kiding mi?!?!?!?!  içimden la havle çekerek "tabi neden olmasın :))))))" yazıp yolladım. edebi yönüm kendini belli etmese olur mu hiç?

Hangi çılgın beni uykumdan uyandırcakmış? şaşarım!

Kış uykusundaki ayı gibiyim. herkesi çiğner aşarım!!!

*********************

vote ve önerilerinizi bekliyoruum =))

YALAN UMUTLARWhere stories live. Discover now