Stadig min ~ XIV

1.9K 33 0
                                    

Blakes POV

Jeg vågnede op med en dulmende smerte i hovedet, da vækkeuret gik.

"Årh sluk for det, Blake," lød det fra den sovende person der lå ved siden af mig. I går aftes havde været sjovt, som i virkelig sjovt. Jeg klaskede Cindy på numsen, inden jeg rejste mig op fra sengen. Derefter trak jeg nogle boxers på, da jeg ellers var helt nøgen. Fuck jeg hadede mandage. Inden jeg gik i bad, poppede jeg to panodiler samt et glas vand.

"Må jeg komme ind til dig?" Spurgte Cindy fra den anden side af badeforhænget. Normalt ville jeg havde sagt ja, I mean hvem ville ikke det - men en anden pige fyldte mine tanker. God damn it, hvad skete der med mig? Alaska var ude af billedet.

"En anden gang, jeg er alligevel færdig nu," svarede jeg og slukkede bruseren, hvorefter jeg ventede til hun var gået. Det her var skidt, for ikke at tale om i går aftes. Det havde ikke været lige let at performe, først da jeg fik en masse at drikke.

Da jeg forlod badeværelset, hoppede jeg straks i tøjet og sagde farvel til Cindy med et kys. Det var ret ligegyldigt, men jeg var ti minutter for sent på den. Gangene var helt tomme for elever, hvilket var sjældent. Uden at tænke yderligere over det, svungede jeg den store dør åben og trådte ind i klassen.

"Mr. Adams, som sædvanligt," sagde læreren og rystede på hovedet. Jeg skimtede klassen og mine øjne låstes straks med Alaska, før jeg satte mig ned.

Timen var sygt kedelig, og resten af dagen var heller ikke lige det mest spændene. Alaska havde undgået mig hele dagen, og det var ikke ligefrem nogen hemmelighed, at det gik mig på. Vores sidste time sammen var engelsk, og der havde jeg sat mig allertættest på hende. Jeg ved godt, at jeg havde sagt til mig selv, at jeg ville give op på hende. Hun fik en sidste chance, før jeg faldt tilbage i mine gode gamle vaner med de mange lækre damer.

"Psssst.. Alaska," hviskede jeg og prøvede at få hendes opmærksomhed. Hun rullede bare øjne og fokuserede på undervisningen, men jeg kendte hende alt for godt, til at vide at hun ikke lyttede efter.

"Jeg ved du har lyst til mig," hviskede jeg igen og smilte med tænderne.

"Fuck af," svarede hun og lagde sine øjne på mig i få sekunder.

Klokken ringede, så jeg nåede kun at sende hende et skarpt blik før hun var væk.  Jessica kom gående hen i mod mig, i det øjeblik jeg skulle til at finde Alaska.

"Hørt du er kommet over mig," sagde Jessica og hævede sit ene bryn. Hun hentød til Cindy, som var min nye kæreste. Sandheden var bare, at jeg kun havde været i forhold med Jessica for sex.

"Tja, det skulle vel ske på et tidspunkt," løj jeg og smilte hurtigt, for ikke at såre hende.

Hun åbnede munden for at svare, men jeg magtede ikke en samtale med hende om Cindy. Jeg klappede hende kort på skulderen og sendte et smil, før jeg passerede forbi hende og ud af lokalet.

Alaska stod hende ved sit skab med ryggen til, hun havde sin mobil oppe ved øret. Jeg ville snige mig om bag hende, så jeg gik forsigtigt op til hende med et smil plantet på læberne. Smilet falmede dog hurtigt, da jeg hørte hendes samtale.

"Ja, aftalen kører stadig. Vi ses om en halv time," sagde hun og grinte derefter over noget personen sagde.

Det var sikkert bare en veninde, så jeg ville ikke tage forhastede konklusioner. Jeg blev bare stående omme bag hende, til hun var færdig med at snakke i telefon. Helt uhøflig var jeg heller ikke.

"Ja okay. Glæder mig til at se dig, Connor," sagde hun og lagde på. Hun åndede lettet ud, men fik et chok da hun vende sig om mod mig. Så denne her dude havde stjålet min dame, cool.

"Hvad vil du?" Spurgte hun og rullede øjne. Jeg stod bare med armene over kors. Det var derfor hun ikke ville mig mere, hun havde fundet en anden. Hvordan kunne hun bare efterlade mig som et spørgsmålstegn, uden at fortælle sandheden? I mean, jeg er sikker på jeg kunne klare det.

"Oh jeg ville bare spørge om dine noter til engelsk," svarede jeg og så seriøst på hende.

"Mine noter? Har du nogensinde set mig skrive noter, og hvad skal du bruge dem til?" Spurgte hun forvirret og lavede håndbevægelser mens hun snakkede.

"Good point," sagde jeg med et smil og gik over på den anden side af gangen, hvor mine venner stod.

Jeg havde Cindy nu, men jeg må indrømme hun kun var til at gøre Alaska jaloux. Nu da hun ser en anden, er det en helt anden sag.
Om en halv time skulle de mødes, og jeg havde tænkt mig at tjekke konkurrenten ud.

Alaska er stadig min, og jeg skal nok vinde hende tilbage.

Et år i England Where stories live. Discover now