Fucked op ~ VI

2.3K 37 0
                                    

Alaskas POV

Jeg havde fået eftersidning på skolen efter mit lille stunt. Dog var jeg ikke alene om det, jeg havde hørt Jessica også havde fået en.

Dagen gik overraskende hurtigt og nu var jeg på vej ned til eftersidning. Jeg gik stille og roligt på den tomme gang, da jeg pludselig blev trukket ind på et toilet.

"Please hjælp," sagde Blake og tog hovedet ned i hænderne. Det her var bare super underligt, jeg skulle være i lokalet med de andre bøller om fem minutter.

"Med hvad, og hvorfor lige mig?" Spurgte jeg forvirret og lagde armene over kors. Der lugtede sært af tis og kattegrus herinde.

"Jeg har virkelig fucked op," sagde han bare, uden at svare mig ordentligt.

"Forklar nu, jeg skal faktisk være et andet sted lige nu," mumlede jeg utålmodigt og satte mig på toiletbrættet. Var døren overhovedet låst?

"Jeg røg måske en halv joint sammen med nogle i går, og jeg glemte resten på Mrs. Cliffords kontor," spyttede han ud, alt for hurtigt til jeg kunne følge med. Well, tak for invite også.

"Aha, og hvad får dig til at tro at jeg vil hjælpe dig?" Spurgte jeg og rejste mig, for at gå ud af toilettet. Blake fulgte bare med, og stoppede mig fra at gå videre.

"Vil du ikke nok? Jeg kan fucking ikke regne med andre," sagde han og førte hånden igennem sit mørke pjuskede hår.

"Det er meget smigrende, men hvorfor er du ikke bare ligeglad?" Spurgte jeg, forvirret over han rent faktisk ville gøre noget ved det.

"Min far slår mig i hjel, hvis jeg bliver smidt ud af skolen," svarede han sukkende. Okay, jeg kunne kinda relatere. Det forklarede stadig ikke, hvorfor han ikke bare kunne spørge sine andre venner, eller Jessica.

"Fint," gav jeg mig og så hans ansigt lyse op. Hans flotte modelagtige ansigt. Jeg ville nok bare få en ekstra eftersidning, for ikke at dukke op. Ellers kunne jeg altid bare bilde dem ind, at jeg ikke er bekendt med begrebet, siden jeg er fra Danmark.

...

"Sig mig, hvor dum er man lige at ryge hash på skoleinspektørens kontor?" Spurgte jeg og slog mig mentalt i hovedet. Han trak på skuldrene og smilede skævt.

Vi gemte os under vinduet, da vi så hun var derinde og var igang med at foretage et opkald.

"Så hvad er planen?" Spurgte jeg, stadig overrasket over jeg rent faktisk var villig til at hjælpe.

"Kan du se den henne ved den store bogreol, der ved den sorte bog?" Spurgte han, så jeg rejste mig forsigtigt op og spottede den. Derefter nikkede jeg, og lod ham forklare resten.

"Du afleder hendes opmærksomhed, og så snupper jeg den," forslog han, hvilket lød som en god ide. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle sige til hende, men jeg måtte vel bare finde på et eller andet.

"Um Mrs. Clifford?" Spurgte jeg og smilte. Hun så forvirret på mig, men lagde så røret på.

"Ja, kom ind. Hvad er der?" Svarede hun og så spørgende på mig. Jeg gjorde som sagt og satte mig på stolen foran hendes bord.

"Jo ser du..," tænkte jeg, men kunne ikke rigtigt finde på noget. Fucking Blake, hvad var det for en situation han havde udsat mig for? Så kreativ eller hurtigtænkende var jeg bare overhovedet ikke.

"Det er bare fordi, at jeg har tabt mig næsten fem kilo på denne her skole - simpelthen fordi maden her er forfær-, jeg mener ikke lige min smag," forklarede jeg og slog håbløst ud med hænderne, for rigtigt at spille mig ind i rollen. Mrs. Clifford lignede bare et stort spørgsmålstegn, og man kunne fornemme hun blev lidt vred over jeg spildte hendes tid.

"Aha, og hvad skal jeg gøre ved det? Mon du eventuelt kunne snakke med kantinedamen, eller bare lære at kunne lide maden," svarede hun og rettede på sine briller.

Bag mig kunne man høre en kravlen, hvortil jeg var nødt til at hoste gentagende gange til Blake stoppede bag min stol. Mrs. Clifford var lige ved at rejse sig, for at se om jeg var okay, men jeg fik hende hurigt til at sætte sig tilbage. Det her så ikke ud til at være en så skudsikker plan alligevel.

"Det er bare fordi, at jeg ikke rigtigt forstår kantinedamens western accent!" Prøvede jeg og blev mødt af endnu en irriteret mine. Blake skyndte sig hen til siden af kontorbordet, så nu skulle jeg virkelig fange inspektørens opmærksomhed.

"Hør, jeg kan ikke gøre mere. Jeg har ikke tid til at snakke mere om det, medmindre du har noget andet skolerelateret," konstanterede hun.

"Det har jeg faktisk!" Skyndte jeg mig at sige, da hun viste tegn på at vende sig om mod bogreolen.

"Lad mig høre," svarede hun sukkende.

Blake kravlede om bag hende og snuppede hurtigt jointen, hvorefter han tog den i munden og kravlede om bag min stol igen.

"Hey, ved du hvad? Du har været en stor hjælp, glad for vi kunne chatte lidt," sagde jeg i et stort smil, da Blake formåede at nå udgangen af rummet.

Da jeg kom ud stod han lænet op af en skraldespand, hvor han så stadig havde jointen imellem læberne. Ulækkert, efter min smag. Den havde jo stået der en hel dag.

"Tak for hjælpen, virkelig," sagde han og smilede et oprigtigt smil.

Jeg gik tættere på og tog jointen ud af hans mund, for så at smide den i skraldespanden. "Ingen årsag, men nu skylder du mig en tjeneste".

Et år i England Where stories live. Discover now