Heftigt kys ~ XI

2.2K 32 1
                                    

Blakes POV

Nu havde jeg hende, endelig havde jeg Alaska.

Hun sneg hænderne op i mit hår, hvor hun rodede rundt i det. Vi kyssede med den største passion, og jeg må indrømme at Alaska kyssede fucking godt. Det udviklede sig hurtigere til et mere heftigt kys, jeg måtte virkelig beherske mig. Alt inden i mig skreg bare, at jeg skulle flå hendes tøj af og fuldføre mine beskidte tanker.

"Stop Blake, jeg kan ikke," sagde hun og trak sig. Jeg forstod ikke, så jeg kiggede forvirret på hende og fiskede efter et svar.

"Hvad?" Spurgte jeg og fjernede en af hendes blonde lokker, der var faldet ned i ansigtet - hendes smukke delikate ansigt.

"Jeg kan ikke bare være endnu en af dine erobringer," svarede hun stille og så mig dybt ind i øjnene.

Det kunne godt være, at det var sådan i starten - men ikke længere. I starten handlede det bare om at hoppe i kanen med den nye hotte dansker, men det havde ændret sig drastisk. Jeg kan huske den aften hvor hun brød sammen, der indså jeg at jeg bare ønskede at beskytte hende.

"Jeg forstår at du må tro sådan, men det her er anderledes - os," prøvede jeg og tog hendes små hænder i mine store.

Hun så ned i sit skød, forvirret og i tvivl.
Jeg tog mine hænder rundt om hendes hofter, da hun stadig sad på mine lår.

"Beviser det her noget?" Spurgte jeg og placerede min tommelfinger på hendes hage, for at løfte hendes ansigt tættere på. Derefter trak jeg hende ind i et blidt kys, og trak mig kort efter for at se hendes reaktion.

Til min overraskelse smilede hun og kyssede mig tilbage, og sådan sad vi i lidt tid. Derefter lagde vi os ned, hvor jeg fik hende op på mig. Kysset udviklede sig hurtigt til mere, og jeg holdte et fast greb om hendes faste lille numse. Hun undslap et lille støn, da jeg blev ved med at plante en masse hede kys langs hendes hals. Jeg grinte lidt over hendes små støn, hvilket så ud til at gøre hende flov. Det kom til det punkt, hvor hun trak min trøje af og blottede mine mavemuskler. Alaskas øjne bevægede sig op og ned af min mave, jeg håbede hun kunne lide hvad hun så - det ved jeg hun kunne.

"Er du sikker?" Hviskede jeg forførende, for at få hendes godkendelse inden jeg ikke kunne stoppe.

"Ja," mumlede hun og knappede mine bukser op. Den tøs var vild efter mig, og jeg forstod hende fuldt ud. Alle pigerne ønskede mig, så selfølgelig var det ikke anderledes her.

Jeg svang hendes sweater af, hvor hendes sorte bh kom til syne. Et lille trick jeg kunne, var at åbne en bh med bare en hånd - så det gjorde jeg. Den anden hånd sneg sig ned i hendes bukser, hvor jeg langsomt kærtegnede midt på hendes trusse. Alaska tog fat rundt om min nakke, og pressede vores læber sammen endnu en gang. Jeg forsøgte regelmæssigt at få øjenkontakt, for at sikre at hun var okay. Min hånd bevægede sig ud til trussekanten, hvor jeg formåede at få mine to fingre ind. Alaska bed sig i læben, sikkert for at holde et støn inde. Det gik dog ikke så godt, og hun undslap to efter hinanden. Min hånd bevægede sig i små cirkler inde i hende, og efter lidt tid kom hun. Jeg trak mine fingre ud med den hvide væske, og slikkede dem rene.

"Ved du hvor fucking sexet du er?" Hviskede jeg hende i øret og bed hende i øreflippen. Hun havde det her frække glimt i øjet, så nu vidste jeg at der skulle ske noget.

Alaska gled ned af mit lår, og fik mine bukser helt af for så at smide dem på gulvet. Derefter førte hun sit ansigt ned til mine boxers, hvor hun rykkede lidt på dem. Min erektion var virkelig slem, så hun skulle handle hurtigt, ellers ville jeg miste besindelsen fuldstændigt. Alaska så på mig med uskyldige øjne, hvorefter hun satte munden og puttede min bule på mine boxers i munden - bare for at drille mig.

Lige da hun skulle til at stikke hånden ned i mine underbukser, blev der taget i håndtaget ved døren.

"Miss Dahl, sover De?" Spurgte en fast stemme og trak i håndtaget igen. Fuck, det var en lærer.

"Um ja, to sekunder," prøvede hun og så panisk på mig. Det var lige akkurat så lang tid der gik, før der blev låst op.

"Hvad sker der her?" Spurgte læreren strengt og så skiftevis på os. Busted.

"Jeg kan forklare," udbrød Alaska nervøst og rejste sig op, heldigvis nåede hun at få tøj på. Uheldigvis for mig var jeg stadig halvnøgen, og havde ikke fået tæmmet min gigantiske trang til sex.

"Det her er uacceptabelt, ingen drengebesøg!" Nærmest råbte læreren og nev mig hårdt i armen for at få mig ud af værelset.

"Ej du overreagerer. Tak for i aften, smukke," sagde jeg med et drilsk smil inden jeg kom ud på gangen med mit tøj i min favn. Alaska smilede bare akavet og vinkede halvt, hvortil hun fik sendt et vredt blik. Jeg fik hurtigt mulighed for at få tøj på, og well.. vi var pretty much på skideren.

Men god aften alligevel, allthough jeg ikke fik noget på den dumme - for denne gang.

Et år i England Where stories live. Discover now