Erkeklerin Genel Özellikleri

49.1K 2.5K 772
                                    

Erkekler anatomik yapıları gereği ipini koparmış dana gibi böğürerek (sınıf ortamında çok rastlanır) dolaşan canlılardır. Kızlar bunu anırma olarak adlandırsa da bu aslında erkek dilidir. Kitaplarda anlatılan erkekler tamamen hayal ürünüdür. Bir Türk erkeği karısına her gün çiçek getirmez, "Bi dal gül 5 lira olmuş ya la" der. Bir erkek sevgilisine şiir yazamaz onun yerine Google'a "ağlatan aşk şiirleri" yazar. Lütfen benim romantik erkeğim nerede diye yakınmayın kızlar onların nesilleri tükenme tehlikesi altında. Erkekler çiçek, hediye, sevgi dolu mesaj zamazingolarından anlamaz, bunun için internetten yardım alırlar. Kızlar tangoysa... erkekler de halaydır. Bazen erkekler saçma davranıp trip atmaya başlar ama bu bir hatadır. Genelde trip atılıyorsa erkek trip atarak kızı kendinden soğutabileceğini düşünür. Bu düşüncenizi kıza söylediyseniz yere yatıp ölü taklidi yapın beyler.

Hatırlarsanız, Erkekler Seksten Başka Ne Düşünür? isimli tüm sayfaları boş kitap satış rekorları kırdı. Şu öküzlüğümüzden alsanızda bize biraz romantiklik verseniz???

Sevgili kızlar beyninizin içinde milyarlarca düşüncenin ışık hızında dolaştığını ve hiçbirinin birbirine çarpmadığını biliyorum ama erkekler bu kadar detaylı yaratılmamışlar. Sizin düşündüğünüz seviyede düşünmemizi beklemeyin. Bizden beklentilerinizi bir kağıda yazıp suyla içirin belki işe yarar.

Dış görünüş konusunda hassas olduğunuzun farkındayım kızlar, bir erkek fiziksel görünüşünüzle dalga geçtiğinde penguen siki gibi soğuduğunuzu biliyorum ama buna rağmen bizi defalarca affettiğiniz, bizi olduğumuz gibi kabul ettiğiniz ve bu kadar ağaç sever olduğunuz için teşekkürler!

Eleştiriye açığım, görüşleriniz önemli.

Yeni Başlayanlar İçin Erkek AnatomisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin