21. Bölüm

7.3K 360 23
                                    

Medyadaki Efe.

•21•

Gönderdiği adrese gelmiştim ama ortalıkta kimse yoktu. Sessiz, ıssız bir yerdi. Etrafıma bakındım. Terkedilmiş evler, hurda arabalar, kırık cam parçaları, dökülen evler bulunan bir mahalledeydim.

Yerlere atılmış boş içki şişeleri yol kenarını dolduruyordu. Bunlardan anlamam gereken, buranın hiç güvenilir bir yer olmamasıydı.

Korkuyordum. Korkuyordum ama bunu belli etmemem gerekiyordu. Güçlü durmam gerekiyordu. Karşısına güçlü çıkarsam bana istediklerini yaptıramayacağını anlardı.

Omzumda bir el hissedince korkup dengemi kaybettim. Kaybedince de yere düşüp kırık cam parçasının koluma batması bir oldu. "Ne yapıyorsun sen ya?" dedim yerden kalkarken.

Yüzü hiç değişmemişti. Sadece hafis çıkan sakalları vardı. Onun dışında yüzü aynıydı. "Ne o korktun mu?" diyerek gülmeye başladı.

Yanımda duran kaldırım taşından destek alarak ayağı kalktım. İnandırmaya çalışarak, "Ne korkacağım be! Sadece boş bulundum." dedim.

"Öyle olsun bakalım." diyerek üzerime doğru gelmeye başladı.

Geri adım atarak "Yaklaşma bana!" dedim.

Üzerime gelmeye devam ederek, "Bana sen mi engel olucaksın?" dedi. Sırtım sert bir yere çarpınca durdum. Ellerini duvara koyup aramızda sadece birkaç santimlik yer bıraktı. "Şimdi sana burada istediğimi yapsam kimse seni duyamaz." dedi ve burnunu boynuma getirip kokumu içine çekti.

"Aklından bile geçirme bana dokunmayı." diyerek tüm gücümle ittirdim. "Ne istiyorsun söyle yoksa gidiyorum."

"Ne istediğim belli değil mi?" diyerek tekrar bana yaklaşıp elini yüzümde gezdirdi.

Elimle kolunu itip boğazım yırtılırcasına "DOKUNMA BANA!" diye bağırdım. "Bir kez daha bana dokunmana izin vermeyeceğim."

"Peki öyle olsun. Gelelim konumuza o zaman." cebinden telefonunu çıkartıp kilidini açtı. "Bak bende neler var." diyerek telefonu bana çevirdi.

Mete ile olan resmimiz vardı ekranda.
"Mete'den ayrılacaksın. Ayrılmadın diyelim... Bu gördüğün resmi okulda görmeyen kalmaz."

"Yapamam bunu." dedim geri giderek.

"Tekrar düşün." Yapamazdım. Bir kez daha Mete'den ayrılırsam asla affetmezdi.

"Mete için yapman gerekiyor bunu. Bilirsin ki Mete ailesine çok düşkün biri. Ailesi öğrenirse sizi, Mete için hiç iyi şeyler olmaz."

Gözümden birkaç damla yaşı serbest bıraktım. Tam mutlu olduk derken şimdi bu nerden çıkmıştı. "Sana üç gün veriyorum. Üç gün içinde ayrılmazsan bu resimler bir dakika bile beklemez." yanağımdan bir makas alıp yanımdan ayrıldı.

Kendimi yere bıraktım. Dizlerimi kendime çekip sessizce ağlamaya başladım.

🌹🌹🌹

Selaaaam 💜

Sizce Efe ne yapıcak?

Oy ve yorum bırakırsanız
bu salak çocuğu mutlu edersiniz teşekkürler şimdiden. 💙💙💙

Aşk İzi [Texting]Where stories live. Discover now