20. Bölüm

8.5K 386 89
                                    

Medyadaki karakterimiz Efe'nin belalısı Melih

Bölümde kısa bir smut bulunmaktadır ilk şeritten sonrasını rahatsız olucak olanlar okumasın.

                                  • 20 •

Hayatımı mahveden kişi tekrar hayatıma girmeye çalışıyordu. Bu sefer izin vermeyecektim. Onun yüzünden bir kez Mete'i kaybetmiştim, bir kez daha kaybedemezdim. Mete belki de bu hayatta bana iyi gelen tek kişiydi.

Ağır adımlarla Mete'lerin katına çıktım. Yüzüme gülümsememi koyup zile bastım. Bir şeyin olduğunu anlamaması içindi bu gülümseme. Çok geçmeden kapı açıldı. Sevdiğim adamı gördüğümde hemen sarıldım.

"Çok özledim." Daha da çok sarılıp kokusunu içime çektim.

"Biraz daha sıkarsan, kollarında son nefesimi vereceğim." Kollarımı boynundan çekip omzuna yumruk attım. Acıyla ses çıkartıp omzunu tuttu.

"Ben sana bir tane vurursam kendini girişte bulursun." Başımı merdivene çevirip aşağıya baktım. Gözlerine bakıp "Kıyabilir misin bana?" dedim. Dilini şaklattı. İkimizde gülmeye başladık. Üst katın merdiveninden ses gelmeye başladığında ikimizde içeri geçtik.

Ceketimin düğmelerini çıkartırken dudaklarıma yapışıp sırtımın duvara çarpmasına sebep oldu. Dudaklarımı ayırıp "Bakıyorum da özleyen tek kişi ben değilmişim." dedim gülerek.

"Yanımda olmadığın her an özlüyorum seni elimde değil." dudaklarıma tekrar yapıştı. Salona doğru ilerlemeye başladık dudaklarımızı ayırmadan. Salona vardığımızda Mete'i koltuğa ittim.

🌹🌹🌹

Tişörtüm ile pantolonumu  çıkartıp Mete'nin kucağına oturdum. Dudaklarımızı birleştirip dilimi ağzına yolladım. Deli gibi öpüşmeye başladık. Elimin birini saçlarına, diğerini de kemerine koyup kemerini çıkarttım. Mete'de bana yardım ederek pantolonundan ve boxerından kurtuldu.

Koltuğun yanındaki çekmeceden kremi alıp penisine ve deliğime sürdü. Penisini elime alıp deliğime getirip yavaşça üzerine oturdum. Tamamen içime aldıktan sonra yavaş yavaş git gel yapmaya başladım. Gözlerimi Mete'ye çevirdiğimde başını geriye atmış inliyordu.

Boynu o kadar güzel duruyordu ki...

Aklıma kendi boynum gelince sinsice gülmeye başladım. İntikam vaktiydi artık. Dudaklarımı boynunun en üst tarafına getirip emdim. Mete böyle bir şey yapacağımı beklemediği için ilk önce titreyip sonra ittirmeye başladı. Engel olamayınca vazgeçip ellerini kalçama koyup okşadı. 

Bir dakika boyuca emmiştim. "Bir an kopartıcaksın sandım."

"Kopartır mıyım orası bana lazım." dedim gülerek.

Nefes alışverişi hızlandığında penisini çıkartmaya kalkıştı ama izin vermedim. Daha çok hızlanarak içime boşalmasını sağladım. 

🌹🌹🌹

Bardağımdaki  portakal suyundan bir yudum daha alıp Mete'nin kucağına yattım. Saçlarımla oynamasını çok seviyordum. Annem hiçbir zaman saçımı okşamamıştı. Belki de bu yüzden seviyordum.  

"Saçların aynı eskisi gibi kokuyor." Burnunu saçıma daha çok yaklaştırıp kokladı. "Ömrümün sonuna kadar seninle böyle kalabilirim." diye devam etti.

Seviyordum. Seviyordum ve bundan zerre pişmanlık duymuyordum. Yattığım yerden doğruldum. Ellerimi yüzünde gezdirirken kalbimden gelen ses onu sevdiğimin kanıtıydı. "Mete..." bir şey söylemek yerine dudaklarına yapıştım.

Telefonundan gelen mesaj sesi ile dudaklarımızı ayırdım. Gözlerine baktım uzun süre. "Bir şeyler içelim mi?" demem ile ne içmek istediğimi sorup mutfağa gitti.

Telefonu elime aldım. Kilidi açıp açmamak için kararsız kaldım. İçimde tuhaf bi his vardı. Ve bu his beni yiyip bitirmek üzereydi sanki. Kilidi açıp bildirim panelindeki mesaja bastım bilinmeyen numaraydı.

0535 : Yarın konum atacağım yerde ol. Olmazsan Mete ile olan ilişkinizi bilmeyen kalmaz.

0535 : Konum 16:30 da orda ol.

0535 :

Gönderdiği resim karşısında telefonunu yere düşürmüştüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Gönderdiği resim karşısında telefonunu yere düşürmüştüm. Nerden bulmuştu bu resmi hiçbir fikrim yoktu. Ama olacakları az çok tahmin edebiliyordum. Bu resim ortaya çıkarsa ikimizde ailelerimiz tarafından reddedilebilirdik. Bunu ona yapmamak için buluşmaktan başka bir çarem yoktu.

🌹🌹🌹

Selammm

Sizce Efe gitmeli mi?

Yeni karakterimizi nasıl buldunuz?

Galiba biraz masum yüzlü bir karakter seçtim. Snjshsshshsh

Oy ve yorum bırakırsanız süper olur seviyorum sizi.

-Birkan

Aşk İzi [Texting]Where stories live. Discover now