Bölüm 7

4K 181 3
                                    

Multimedia :#Baybars

Baybars'dan...

Selim'in gerçekten onu bulup getirmesini beklemiyordum. Ama karşımdaydı işte. Yüzü yara bere içindeydi. Başına ne geldiğini çok  merak ediyorum ama sormaya da çekiniyorum. Zaten sorsam da bana anlatacağını sanmıyorum..

Erkana söyledim her şeyi. Onun yanında çalışacaktı. Erkana güvenirim iyi çocuktur. Arven'i de alıp odadan çıktı.

Güzel gözlü kızın yüzünden mutlu oldugu anlaşılıyordu. İş bulduğuna çocuk gibi sevinmişti.

Çocuk ruhlu güzel kız, hep böyle kal....

Bir süre odada düşünüp durdum. Sonra Arven'e bakmak için odadan çıktım. Bar bölümüne geldiğim de Erkan yalnızdı. Arven yanında değildi..
Erkana yaklaşıp onu sordum. Lavaboya gittiğini 10 dk oldugunu ve hala gelmediğini söyledi. Merakla lavaboların olduğu bölüme doğru ilerledim.. Tam adımımı atmıştım ki bir çığlık duydum

"Yardım ediinnn!" diye bağırıyordu.

Hiç düşünmeden içeri daldım. Bir çift yeşil göz dehşet içinde bana bakıyordu.. Kısık bir sesle ;

"yardım et!" dedi ve ağlamaya başladı.
Ne olduğunu anlamamıştım. Biri ona mı bir şey yapmış yoksa başka bir durum mu var çözemiyordum. Eliyle tuvaleti işaret etti. İşaret ettiği yere koştum, kabinin içinde bir kadın kanlar içinde yatıyordu..

Böyle bir şey daha önce hiç olmamıştı burda.. Kadının üstü başı yırtılmış, belli tecavüz edilmişti. Sonrada yaralayıp öylece bırakıp gitmişler.

Adamları arayarak ambulans çağırmalarını söyledim.. Kadının yarasına tampon uyguluyordum. Bir yandan da Gözlerim Arven'in üzerindeydi. Çok korkmuştu. Hala ağlıyordu ve titremeye başlamıştı.

Adamlardan biri gelerek ambulansın geldiğini söyledi. Yaralı oldugunu ve sağlıkçıların buraya gelmesini söyledim.. İki sağlıkçı ekipmanlarıyla içeri girmişlerdi. Hemen kadına müdahale etmeye başladılar. Kanamanın durması için yaptığım tampon işe yaramıştı.. Kadını hemen sedyeye aldılar ve bulunduğumuz yerden çıkardılar..

Arven, hala aynı yerde sabit duruyor ağlıyor ve titriyordu.. Yavaşça ona yaklaştım Elim kan içinde oldugu için dokunamamıştım.

"İyi misin?" diye sordum. Ama cevap vermedi. Sadece ağlıyordu.. Ellerimi temizledim. Tekrar yaklaştım ona ve yine iyi misin diye sordum. Yine cvp vermemişti.

Hafifçe koluna dokundum. Dönüp hissiz bir şekilde bana baktı ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı..

Bir Elimi beline attım diğer elimide bacaklarının altından geçirerek onu kucakladım.. Hiçbir tepki vermemişti. Ağlaması gittikçe şiddetleniyordu..

Odama getirip koltuğun üzerine bıraktım. Masadan bir bardak su alarak uzattım.. Eline aldı ama içmedi. Kendini toparlamaya çalışıyordu..
Sonra kısık bir sesle ;

"Ona... Ne yapmışlar?" dedi.

Buna nasıl cevap vereceğimi bilmiyordum. Bir süre bekledim. Ama yeşil gözlerini gözlerimden çekmiyordu. Sonra boğazımı temizleyerek söze başladım;

"O... Tecavüze uğramış... Ve... Muhtemelen yapanı polise söylemesin diye bıçaklanmış."

Öylece donuk bir şekilde yüzüme bakıyordu.. Sonra konuştu;

ARVEN 💫 (Tamamlandı) Where stories live. Discover now