Bölüm 3

6.4K 232 10
                                    

Multimedia :#Baybars

Baybars'dan...

Cafe de yine dünkü kızı görmüştüm.. Bileklerinde morluklar oluşmuştu. Ne oldugunu sordum önemli bir şey değil demişti. Ama eminim onu bağlamamızla ile alakalıydı..

Cafe den ayrıldıktan sonra kuzenim selim ile buluşup sohbet ettik. Selim, amcam Vedat'ın küçük oğlu. Onunla çok iyi anlaşırız ama abisi Gökhan ile nedense yıldızlarımız pek barışmadı..

Belki de bunda üvey kuzen olmamın etkisi vardır.. Evet, babam ve amcam Vedat üvey kardeşler.. Amcam ile pek samimiyetimiz yoktur ama 5 sene önce şirketi batacağı sırada benden ona yardımcı olmam karşılığında beni şirketine ortak yaptı..

Benim paraya ihtiyacım olmadı hiç.. Sağolsun babam vefat etmeden önce her şeyini bana bırakmıştı.. Şirketlerini, oteller zincirlerini.. Ama benim bunlarda gözüm yoktu. O yüzden başlarına bir adam diktim. Her şey ile o ilgileniyor.. Ben de hayalim olan bar'ı işletiyorum.. Hayallerimin peşinden koşmayı babam öğretti bana ben de onun öğrettiklerini uyguluyorum..

Babam.. Babam 10 sene önce annem ile çıktıkları tatilden dönemedi.. Trafik kazası iki canı daha almış.. Bir genci daha ailesiz bırakmıştı..

Kendimi toparlamam tabii ki kolay olmadı.. Yıllar geçsede o acı hala taze..

5 yıl boyunca herhangi bir faaliyette bulunmadım.. Boş boş gezip acımı hafifletmek istedim.. Ama acı geçmedi.. Geçmez.. Geçmicek..

5 yılın sonunda üvey amcam çıka geldi.. Paraya ihtiyacı vardı. Yoksa ben pek umrunda değilim...

İstediği yardımı ona yaptım.. O da beni şirketine ortak yaptı.. Şu an şirkette en fazla hisseye sahibim..

Belki de Gökhan bu yüzden sevmiyor beni.. Bu yüzden anlaşamıyoruz belki de..

Selimden ayrıldıktan sonra clup'a geçtim.. Burayı seviyorum.. Hayalimdeki gibi dizayn ettirdim her şeyi.. Benim mekanıma uyuşturucu gibi kötü maddeler giremez.. Girdiği zaman da illa ki zarara uğramış bir şekilde buradan çıkardı...

Zaten o kızla da böyle karşılaştık.. Güzel gözlü ürkek kız.. Neyse.. O kızla aklımı çok meşgul ediyorum.. Düşünmesem daha iyi..

Çoktan akşam olmuş bar dolmaya başlamıştı bile.. Her türlü insan geliyordu buraya, sadece uyuşturucu satıcıları içeri alınmıyor.. Gerisinin ne halt ettiği pek de umrumda değil..

Sessiz geçen bir geceydi.. Sonun da kafa dinlemelik bir ortam vardı.. Ayaklarımı masanın üstüne uzattım.. Açtım slow bir müzik.. Ohh gel keyfim gel..

Telefon çalıyor.. Hadi ama ya iki dk kafa dinleyelim dedik be!

Arayan Selim di..

"Efendim Selim! Ne diyorsun oğlum. Bi sakin ol! Tamam, tamam geliyorum!"

Selim kaza yapmıştı. Hastanede oldugunu söyledi.. Apar topar bardan çıktım.. Söylediği hastaneye gidiyordum..

Hastanedeyim.. Selim karşımdaydı hiçbir sıkıntı görünmüyordu.. Koşarak yanına gittim..

" iyi misin koçum? Ne oldu? Nasıl oldu anlat. "
"abi ben.. Ben iyiyim.. Ama.. Birine çarptım. Durumu nasıl bilmiyorum.. Abi çok korkuyorum."
"Tamam sakin ol! Ben konuşurum şimdi doktorlar ile.. Sen geç hemşireler sana da baksınlar.."

Selim gerçekten çok korkmuştu. Karşıdan gelen doktora durumu anlattım. Kaza geçiren kişinin durumu iyiydi.. Sadece başını çarpmış. Tedbir amaçlı bu gece hastanede kalması gerekiyormuş..

ARVEN 💫 (Tamamlandı) Where stories live. Discover now