*Chapter 26*

5.2K 296 31
                                    

Άρης - Λοιπόν φτάσαμε.

Μπροστά μας εκτείνονταν μια αυλή ολυμπιακών διαστάσεων. Η μία της πλευρά ήταν κανονική όπως όλες οι αυλές, αλλά η άλλη είχα διάφορα εμπόδια, χώματα, τοίχους, σχοινιά.

Πίσω από αυτό το εντυπωσιακό θέαμα υψωνόταν ένα κτήριο, στο οποίο έμπαιναν και έβγαιναν πολλά παιδιά.

Άρης - Θέλω να σου μιλήσω για κάτι που δεν σου έχω πει.

Εγώ - Ακούω.

Άρης - Όπως ξέρεις είμαι εκπαιδευτής. Καλό θα ήταν να μην ξέρουν πως είμαστε ζευγάρι. Θέλω να πω να φερομαστε σαν να έχουμε γνωριστεί τώρα. Όχι αγκαλιές, φιλία.

Εγώ - Γιατί ;;

Άρης - Θα χαλάσει η εικόνα μου αν μαθευτεί πως τα έχω με μια μαθήτρια μου αλλά και εσένα μπορεί να σε αντιμετωπίσουν άσχημα οι άλλοι, γιατί θα νομίζουν ότι θα σε ευνοω στους βαθμούς και στις δοκιμασίες.

Εγώ - Σε αυτό έχεις δίκιο.

Άρης - Άλλωστε δεν θα είναι και τόσο άσχημα. Θα μου μιλάς στον ενικό και ήδη με όλους τους μαθητές μου έχω πολύ φιλικές σχέσεις.

Εγώ - Εντάξει.

Άρης - Λοιπόν θα κατέβεις εδώ και εγώ θα προχωρήσω με το αμάξι. Μόλις δεν θα με βλέπεις μπες και εσύ μέσα. Να πας αμέσως στο γραφείο του διευθυντή. Ρώτα κάποιον να σε καθοδηγήσει.

Μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και κατέβηκα.

Πέντε λεπτά αργότερα χάθηκε από το οπτικό μου πεδίο και τότε μπήκα μέσα στον χώρο της σχολής.

Αδιαφόρησα για τα διάφορα βλέμματα που έπεφταν πάνω μου και τους ψιθύρους που άκουγα από γύρω όπως "καινούργια είναι αυτήν ;" , "Ναι σίγουρα δεν την έχω ξανά δει".

Μπήκα μέσα στο κτήριο. Κοίταξα τριγύρω μου. Πολλά παιδιά όλα πάνω των 18 πήγαιναν πάνω κάτω , μίλαγαν μεταξύ τους.

Τώρα πως πάμε στο γραφείο του διευθυντή ;;

Μέχρι που είδα μια γνωστή φιγούρα να με πλησιάζει.

Όχι δεν μου συμβαίνει αυτό !!

Ας με σκοτώσει κάποιος.

Γιατί είμαι ακόμα ζωντανή ;;

Ξεκίνησα να κλαίω από μέσα μου όσο αυτός με πλησιαζε. Αποφάσισα να τον αγνοήσω και να τον προσπεράσω όταν με έπιασε από το χέρι.

Π (Πιέτρο) - Τι κάνεις εσύ εδώ ;;

(Για όσους δεν θυμούνται ο Πιέτρο είναι ένας γνωστός της Αλίκης από την Φλορεντια, ένα χρόνο μεγαλύτερος της, μεγάλος μαλακας, που της την πέφτει άσχημα και προσπαθεί να την ρίξει. Badboy με λίγα λόγια)

The bodyguard  Where stories live. Discover now