Mericon

43 6 2
                                    

Έπεφτα.

Μα δεν ούρλιαζα ούτε φώναζα.

Απλώς τον κοιτούσα με μια απορημένη έκφραση, έχοντας το φρύδι μου σηκωμένο.

Κατά την πτώση μου πήρα την ανθρώπινη μορφή μου, αλλά τα μάτια μου για κάποιον λόγο δεν άλλαζαν και έτσι τα ανοιγοκλεισα αρκετές φορές ώσπου τα παρατεισα και κοίταξα ξανα πάνω, μα ο Ferguson ηταν άφαντος.

Και ξαφνικά δεν έπεφτα πια.

Με είχε σηκώσει στα χέρια του και κατέβηκε στην γη, όπου και με άφησε να πατήσω.

- Δεν νομίζω να πίστευες πως αυτό σε άφηνα να πέσεις έτσι πριγκίπισσα?" Είπε και μου έκλεισε το μάτι.

- Τι θα έλεγες να πάμε μια βόλτα μέχρι αν ξυπνήσει ο φιλαράκος σου?" Ρώτησε και με τράβηξε από το χέρι μακριά από τον Cade, ακόμα βαθύτερα μέσα στο δάσος.

- Τι θέλεις?" Ρώτησα εγώ αυτήν την φορά και τράβηξα το χέρι μου πίσω.

- Τίποτα συγκεκριμένο... Που βρήκες τον νεροδαμαστη? Συνήθως βρίσκονται στον νότο. Τα ψάρια ταξιδεύουν σε κοπάδια..." Ειπε και γελάσε με το σχόλιο του.

- Κοπάδια?'' αναρωτήθηκα και ξεκίνησα να τον ακολουθώ καθώς περνούσε πετώντας πάνω από πεσμένους κορμούς, τους οποίους εγώ έπρεπε να σκαρφαλώσω.

- Δεν έχω δει κάποιον σαν εσένα εδώ και δεκαετίες... Βασικά, υπήρχε μια κοπέλα στο χωριό λίγο πιο κάτω, αλλά λογικά την ξεπαστρεψες έτσι δεν είναι?"

- Σαν εμένα? Εγώ είμαι μοναδική. Δεν υπάρχει ον παρόμοιο μου!" Του απάντησα με οργή στην φωνή μου καθώς το σχόλιο του με έθιξε.

- Όλοι οι έκπτωτοι είστε ίδιοι..."

- Έκπτωτη? Δεν είμαι έκπτωτη, είμαι η κόρη του Lucifer!"

- Μα φυσικά και είσαι πριγκίπισσα... Τα ίδια έλεγε και εκείνος... Ο γιος του διαβόλου! Έλεγε και ξεναελεγε μέχρι που έφυγε από το δάσος μου..."

- Εκείνος?" Ρώτησα σκοντάφτοντας πάνω σε μια ρίζα.

- Ναι... Ήταν ενας άγγελος, που προσπαθούσε να ανέβει επάνω, για να πάρει πίσω τα φτερά του. Δεν σταματούσε να μιλάει. Ανυπόφορος..." Σχολίασε και μου έδωσε στο χέρι του για να σηκωθώ.

- Και πως τον λένε?" Ρώτησα ενώ πλέον ήμουν όρθια δίπλα του και όχι πίσω του.

- Δεν θυμάμαι... Σου είπα, έχω να τον δω χρόνια. Αλλά νομίζω πως πήγαινε να μείνει μόνιμα κάπου βόρεια για να βρει έναν άλλο τύπο που μπορούσε να τον βοηθήσει. Νομίζω τον έλεγαν Marvolus η κάτι τέτοιο..." Είπε και προσπάθησα να το καταχωρήσω καλά στην μνήμη μου, ωστε να μην το ξεχάσω.

Lucifer's Daughter Is AliveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα