Sannheten

88 2 0
                                    

Jeg grep hånden hans og prøvde å ta brevet ut av hånda hans.
Han ga meg brevet.
Jeg har allerede sett det sa han og så på meg. Øynene hans var mørke, han så rasende ut.
Jeg så på han og viste allerede svaret. Lukas sa ikke noe han sto der bare i sjokk, det rant en tåre ned fra kinnet hans. Jeg omfavnet han, og strøk han på hodet. Han falt sammen i armene mine. Jeg hvisket i øret hans at han alltid kommer til å ha en plass i livet til meg og Konrad.  Jeg løftet hodet hans og løftet blikket hans så han møtte øynene mine. Jeg er glad i deg, og Konrad kommer alltid til å være glad i deg. Han nikket og tørket tårene. Han reiste seg og gikk mot vasken. Lukas slo hardt i vasken og øynene hans var mørke igjen. Han snudde seg mot meg.
Hvorfor måtte du gjøre alt så komplisert.
Før jeg fikk svart trengte han seg forbi meg, og gikk med sinte skritt ut av badet. Vasken var blodig, etter at han slo i den. Jeg tørket det opp, og vasket fjeset mitt. Det som gjenstår nå er å fortelle Jace og Konrad.

Resten av dagen så dro jeg og Amanda og shoppa, jeg trengte bare en pause fra alt dramaet. Vi skulle møte resten senere hjemme.

Lukas satt Konrad i barnestolen og strøk han på kinnet.  Hånda hans hadde en blodig bandasje.  Lukas satt seg ved siden av meg og, kysset meg på kinnet. Jeg tok tak i hånda som ikke hadde bandasje på og tok han med på badet. Han satt seg på stolen i hjørnet, jeg tok fram rensemiddel, papir, og ny bandasje.  Jeg satt meg på fanget hans, og tok hånda hans forsiktig mine. Jeg snurret bandasjen av, og renset såret hans. Jeg følte øynene hans på meg, jeg konsentrere meg om hånda hans.

Lukas pov(point og view/hans synesvinkel)
Jasmin konsentrere seg, den søte tungen hennes stakk ut.  Hun behandlet hånden min forsiktig, jeg holdet hennes fast rundt hoftene med den andre hånda så hun ikke skulle falle ned.  Det korte skjørtet hennes skled litt opp. Hun var ferdig, hun hadde tenkt å reise seg, men jeg tok armene mine rundt henne. Jeg tok tak i rumpa hennes. Hun smilte, og kysset meg. Jeg hadde savnet leppene hennes.  Hun tok armene sine rundt halsen min. Jeg løftet henne og la henne i senga. Jeg kysset henne sakte oppover kroppen hennes, hun stønnet. Hun satt seg oppå meg og kysset meg. Jeg dro singleter av henne .Hun snudde seg og la seg på ryggen. Hun dro av trusen mens hun smilte flørtende til meg. Jeg dro av t-skjorten min, mens jeg prøve diskré å legge vekk våpenet.
Hva er det sa hun og så surt på meg.
Ikke noe
Lukas,  du lovet at du skulle ikke ha våpen rundt Konrad.
Babe slapp av
Hun dro på seg klærne og gikk.
Jeg la meg oppgitt ned i senga, og tok opp telefonen.  Det var en ny melding de sto en adresse, og -C etter meldingen.
Jeg tok på meg klærne og tok med meg våpenet.

Fuckboys are just the same as badboys 3حيث تعيش القصص. اكتشف الآن