Brev

138 2 0
                                    

Jeg våknet tidlig, jeg låste opp nattbord skuffen . Brevet lå der fortsatt, det brevet kom til å vise hvem som er faren til Konrad. Til å være et stykke papir har det så mye å si for min fremtid. Uansett om jeg velger å fortelle det, eller holde det en hemmelighet. Jeg begynte å rive opp konvolutten. Konrad kom løpende inn og hoppet oppi sengene. Lukas ropte etter han.
Han er her Lukas, sa jeg og la brevet under puten.
Lukas kom gående inn halv våt, han hadde et håndkle knyttet rundt livet.
Nettop dusjet, sa han unnskyldende.
Lukas satt seg på sengekanten, Konrad la seg inntil puta mi. Jeg skilte han og han lo med den søte latteren sin. Lukas satt seg nærmere og smilte til meg. 

Konrad vet du at moren din er kjempe kilen, sa han og gliste til meg. Konrad satt seg oppå meg og kilte meg. Lukas lo og begynte å kile Konrad. Vi alle tre lo. Jeg rullet Konrad av meg, og puten datt på gulvet. Konrad tok opp konvolutten, og så spørrende på meg.  Jeg smilte uskyldig. Jeg skulle ta brevet, men Lukas tok det før meg. Uten å tenke lente jeg meg over å kysset han, mens jeg smidig tok konvolutten ut av hånden hans. Han kysset meg tilbake, Konrad sa æsj. Konrad trasket ut av rommet. Lukas så overaskende på meg. Jeg smilte og reiste meg for å gå på badet, med konvolutten i hånda. Jeg lukket døra etter. Lukas banket på døren, jeg stakk hodet mitt ut. Han så på meg , han løftet opp brevet. Jeg så nedi konvolutten, brevet hadde falt ut. 



Fuckboys are just the same as badboys 3Where stories live. Discover now