Prolog

251 2 0
                                    

3 månder

Jeg så ned på hånda mi, der forlovelseringen min ikke lenger var. Lukas og Casey, mine to bestevenner. Hvordan kunne de, rett før vi skulle gifte oss. Konrad gikk alene vaklende over gulvet. Han smilte til meg. Jeg smilte og reiste meg. Jeg plukket han opp og kysset han på kinnet. Han smilte, jeg la han forsiktig nedi vognen.  Jeg trillet han nedover mot sikkerhets sjekken. Om to timer skulle jeg se Lukas. Jeg viste at det jeg gjorde var feil også, jeg burde aldri hatt sex med Jacen.

Lukas sto og ventet på meg ved bilen. Jeg trillet Konrad ved siden av bilen satt han inn i baksetet. Jeg festet han i barnesetet og satt meg foran. Lukas satt seg inn. Han så på meg også på Konrad.
Han har vokst sa Lukas og så på meg.
Ja.
Resten av turen var stille, jeg så ut av vinduet. Konrad sov.
Hvor er resten av gutta? Sa jeg og så på Lukas.
Mener du Jace? Han jetta får noen dager siden til Mexico.
Jeg mener alle.
Hvor mange ganger knulla du egentlig Jace?
Kan du dempe deg, Konrad sover.
Slapp av, han kommer ikke til å huske at mora han er en hore.
Uten å tenke så skulle jeg slå til kinnet til Lukas, men han stoppet meg. Han holdt hånden min, han så lenge på den. Først så han sint ut så lei seg.
Jeg tok hånden min tilbake.
Du tok den av?
Ja.
Vi er framme
Jeg gikk ut av bilen og tok med meg Konrad. Huset var stort det sto vakter ved alle innganger. Jeg ga Konrad til Lukas og gikk på rommet mitt. Det lå en telefon på rommet mitt med et nummer bak. Jeg tok med telefonen og nummeret å gikk på badet. Skrudde på vasken og ringte det. Det ringte lenge før en stemme jeg hadde hørt mange ganger svarte.
Jace er det deg!

Fuckboys are just the same as badboys 3Where stories live. Discover now