Invitationen

1 0 0
                                    

Jeg vågner. Der var stille i "slottet". Hmm? Jeg rejser mig og tager en blå "skole prinsesse" kjole på. Den fine blå farve! Jeg tager et par blå sko magen til dem i går bare i blå ud af skabet. Jeg tager kjolen på og skoene. Jeg tager min taske og går neden under. Trapperne knirker. Jeg tager en blå rose. Jeg går hen til spejlet og sætter den i mit hår. Den passer til mit blå tøj. Jeg går ud af døren lige i det jeg høre min mor og far stå op. Jeg går igennem skoven og hen til skolen. Jeg sætter mig på en bænk og kigger på de andre. Edward går rundt med en pige flok i hælene. "Stop!! Stoooop!! Piger stop!!!" Råber han og begynder at løbe. Jeg ser Dean sidder ovre på en bænk. Jeg rødmer og bliver genert. Vores blikke mødes og jeg kigger hurtigt ned i jorden. Jeg rødmer og ser at han smiler. Han rejser sig og går over til mig. "Godmorgen Elia.....du smuk med den blå farve..den klær dig" siger han og sætter sig ved siden af mig. Han rødmer en lille bitte smule. Hun retter en smule på min rose i håret. DING DONG!!! DING DONG!!! Det er "kirkeklokkerne" eller skoleklokkerne som ringer. Dean og mig rejser sig. Vi går imens jeg rødmer mere og mere. Han åbner igen døren for mig og jeg sætter mig på min plads uden at snuble. Anders (Ariel's søn) sidder og ser på den tomme tavle. Savana smiler skævt til mig og nikker mod Dean. Jeg ryster uskyldigt på hovedet. Læren træder ind. Han sætter sig på den høje stol. Han voldsomt lille. Det er Absalon. (Den blå larve fra Alice i eventyrland) Han ser ud på os.

Nu vil jeg frelse jer fra det kedelige time halløjsa og skifte til når de har fri! Juhuuuu!!😂❤️🤗

Det ringede. Jeg rejste mig efter alle de andre var gået. Dean sad tilbage med en stak breve. Han kiggede dem igennem. Han smilte lige pludselig. Han rejser sig. Jeg rejser mig og samler min taske op fra gulvet. Han kommer hen til mig. "Her" siger han og smiler kækt. Jeg rødmer en smule og smiler. Jeg tager imod brevet. "Tak, jeg formoder det er invitationen til galla'en?" Siger jeg og ligger brevet i min taske. "Jep" siger Dean. "Kom så går vi, skal nok følge dig hjem hvis du vil?" Siger han og smiler. "Nej....nej ellers tak Dean" siger jeg og går tøvende hen mod døren. "O-okay" siger han og smiler. Han går ud på gangen sammen med mig. Vi snakker ikke mere.

Frelser jer lige for gå turen hjem til Elia!

Jeg sætter mig på sengen. Jeg lagde mig taske ved siden af mig og tog brevet ud. Jeg åbnede det og så at det var Dean's håndskrift. Der var et lille bitte hjerte nede i venstre hjørne. Jeg rødmer og smiler. Jeg lukker brevet og kigger ud af vinduet. Jeg tager en anden kjole på med et hul i ryggen. Man kan se min blege hud. Jeg går uden for i et par hvide sandaler. Jeg går mod skoven. Jeg høre nogen. Jeg sætter mig på en bænk og nynner. "Elia?!" Siger Dean som kommer frem fra buskene foran bænken. "Dean?! Hvad laver du her?" Siger jeg og smiler. "Var bare ude at gå en tur" siger han og sætter sig på bænken. Han smiler. Jeg piller lidt ved min kjole. "Den klær dig også" siger han og smiler kejtet. "Tak" siger jeg og rødmer. "Du er så venlig og sød mod mig..hvorfor?" Siger jeg og ser på ham. Han set også på mig. "Fordi...tjea...." siger han. "Du er vel bare sød?" Siger han og smiler. "Men...vi ses" siger jeg og rejser mig. "Vi ses til gallaen ikk'??" Siger han til mig imens jeg går mod "slottet". "Jo da!" Siger jeg og løber. Jeg går ind og sætter mig i min vinduskarm i mit værelse. Jeg kan se Dean går rundt inde i skoven. Jeg smiler.

Det var det for dette afsnit! Undskyld det blev lidt kort..men ja sådan er det bare lige så! Ja. Det bliver mere spændene i næste afsnit hvor der er GALLAAA!!!
(Har lige tegnet Elia som sidder med en magisk rose som fungere som en dagbog for hende)

 Det bliver mere spændene i næste afsnit hvor der er GALLAAA!!! (Har lige tegnet Elia som sidder med en magisk rose som fungere som en dagbog for hende)

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Jun 29, 2018 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

Ealia's kærlighedWo Geschichten leben. Entdecke jetzt