pondělí aneb nejhorší den v týdnu

2.9K 162 15
                                    

Znáte ten pocit kdy všechny problémy zmizí a vy jste sami na místě zvaném sen? A pak se ozve ten zasraný budík a vy jste nuceni se vrátit do reality?! Nesnáším pondělky! Přes víkend během kterého jsem byl nucen poslouchat bratrovu 'dokonalou hudbu' jsem se ani nestihl učit na dnešní test z matiky. Jo a taky nesnáším školu! Parta lidí co mě skoro  pořád mlátí a dělá všemožné naschvály, učitel kterej je se schopností něco naučit na levelu batolete, idiotští spolužáci, a jediná pozitivní věc je Rita která se snad jako jediná normální.  Neochotně jsem se vyhrabal z vyhřáté postele, oblékl se, spáchal ranní hygienu a sešel schody dolů. V kuchyni byla ta kráva mimochodem jen v bratrově triku a kalhotkách. Alespoň že tak.. jednou jsem přišel domů a můj bratr si to a ní rozdával na gauči. Naštěstí jsem se rychle odplížil do pokoje kde jsem si vzal sluchátka a pustil si film. ,,Čau prcku dělám vajíčka dáš si?" Zeptala se mile. Asi jsem se zapomněl zmínit že občas dokáže být i milá, ale stejně to dělá jen aby se neřeklo. ,,Ahoj, ne díky," řeknu jednoduše a vezmu si něco neboli sušenku jako svačinu a odejdu z kuchyně. Ve dveřích se potkám s tou rámus dělající metalovou 'hvězdou'. Úspěšně se mu vyhnu a pokračuju v cestě. Samozřejmě byl opět jen v ručníku jako pokaždé když tu je ona přes noc. Spím se sluchátkama a navíc mám díky bohu pokoj úplně na druhém konci domu než on. Šel jsem zpět do pokoje a sbalil si věci do školy.  Pípnutí mi oznámilo novou zprávu a já neochotně zvedl mobil a odemkl ho.

Rita: Ahoj čekám před domem už budeš?

Já: Jo jo počkej chvilku max 2 min.

Rychle na sebe hodím bundu a batoh. 'Seběhnu' schody a dojdu ke vchodovým dveřím. Obuju se a vyjdu ven. Před domem už čeká Rita která si mě ani nevšimla tiskla k sobě sešit a sledovala nebe. Došel sem k ní a položil jí ruku na rameno. Cukla sebou, otočila se na mě a na tváři se jí objevil úsměv. "Ahoj" "Ahoj půjdeme?" "Jistě " Vyšli jsme směr to vězení zvané škola.

********************
Takže je tady první kapitola snad se líbí. Rozhovory s Ritou jsou označovány takto "..." aby bylo jasné že používají znakovou řeč nebo si píšou.

BodyguardDonde viven las historias. Descúbrelo ahora