Chapter 13 ~ Final

416 33 9
                                    

Mergeau spre spital, toți 14, ținând-o la curent pe Wendy cu ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. Pe față i se puteau citi deja emoțiile, în capul ei încă fiind insiruite tot felul de întrebări precum "el chiar m-a iertat?". Băieții s-au oprit în fața clădirii unde se afla Yoongi, emoțiile copleșind-o pe Wendy până la lacrimi. Băieții o conduc pe Wendy la salonul băiatului care o aștepta la fel de nerăbdător, fata apăsând cu mâna tremurânda pe clanță. Din ochii lui Suga încep să curgă lacrimi amare, la fel ca și lui Wendy care plângea încă de pe hol. Se apropie de el și îl ia strâns în brațe, de parca viata ei ar fi depins de această îmbrățișare. Băiatul tresare usor, se simțea foarte bine sa o aiba din nou în brațele sale.

- Y-Yoongi... tu chiar... m-ai iertat?

Băiatul doar da aprobator din cap, lipindu-și suav buzele de ale fetei intr-un sărut plin de sentimente.

- Da, Wendy, te-am iertat. Iubirea mea pentru tine a învins totul. Și aș vrea să te întreb ceea ce nu am apucat sa te intreb în acea zi blestemată.

Wendy se uită la el cu lacrimi în ochi, în timp ce Yoongi îi șterge lacrimile și îi ia mâinile în mâinile lui, sărutându-le tandru, pe fiecare în parte.

- Wendy... vrei să fi iubita mea? zice băiatul, zâmbind.

Wendy se blochează auzind această propoziție, totuși dă din cap aprobator fără să ezite. Yoongi zâmbește și o ia încă o dată în brațe, rămânând îmbrățișați și șoptindu-și vorbe dulci. Erau fericiți acum, amândoi.

- Te iubesc, Wendy. zice Yoongi, trecându-și mana palidă prin părul fetei.

- Și eu te iubesc, Yoongi.

Și cu asta, s-a demonstrat că iubirea lor a fost mai puternică decât orice obstacol. Aceasta a fost soarta iubirii lor, binele a răzbit în relația lor, fericirea domnind în regatul pe care și l-au construit împreună.

~ Sfârșit ~

Love's Fate [Min Yoongi Fanfiction~]Where stories live. Discover now