Chapter 7~

421 37 0
                                    

Yoongi pov
Stateam si navigam putin internetul...nu prea am timp liber si de obicei stirile imi sunt tramsmise de baieti, insa acum managerul mi-a zis ca ar trebui sa iau o pauza si cum nu fac nimic...Eram plictisit si voiam sa inchid telefonul, cand o stire mi-a captat atentia.
Doliu in kpop world, again!
Celebrul Maknae al trupei EXO a fost gasit mort, in livingul trupei, cu un pistol in mana, si lacrimi uscate pe fata. Membrii sunt distrusi, dar refuza sa creada ca artistul s-ar fi sinucis.
Suho: Avea tot ce si-a dorit...L-am certat? L-am suparat cu ceva? L-am ranit? De ce ai facut asta, Sehun?
Ceilalti membrii nu mai sunt capabili de cuvinte, inclusiv Luhan, ex membru al trupei, si prietenul cel mai bun al lui Sehun.
Ce credeti voi, kpopers around the world? E mana aceluias criminal ce omoara in continuu de 5 ani, sau artistul chiar si-a pus capat zilelor de unul singur?
Eram socat si putin trist...Acum 2 zile avuseseram o intalnire cu EXO, Sehun parea foarte okay...Oare sunt cine e urmatorul? Oare voi fi eu? Oare vor fi alti prieteni de ai mei? Ce se va alege de Coreea? In scurt timp, pe ecranul telefonului meu apare o iconita, semn ca am primit un mesaj.

Wen_di: Ai vazut stirea, nu?
    
                    YoongsDBoy: Chiar acum...sunt surprins...nu ma asteptam la el...

Wen_di: Asemenea, am fost socata de-a dreptul. Sper ca acest criminal sa fie prins inainte de a muri alti artisti iubiti.

       Wen_di s-a deconectat

Wendi Pov
Sper sa fiu prinsa de politie! Sa fiu prinsa si sa mor in inchisoare! Se apropie...Urmatoarea mea victima ar putea fi Yoongi. As putea fi sunata si instiintata cu vestea asta proasta azi, maine sau peste o luna. Peste un an sau peste 5. Dar eu mai bine mor in inchisoare, decat sa mor cu gandul ca baiatul pe care il iubesc ma uraste in schimb.

Love's Fate [Min Yoongi Fanfiction~]Место, где живут истории. Откройте их для себя