Chapter 6~

483 37 6
                                    

Wendi Pov
Ziua mea decursese normal, pana camd am primit un telefon si mi-am dat seama cine e, caci doar el ma putea suna acum. Am luat telefonul lensesa, apucandu-l si tragandu-l spre mine de pe masuta de pe care se afla.
-Ayo draguta, esti disponibila?
-Am de ales? Nici de nu as fi nu as avea de comentat.
-Vad ca ai invatat regulile...zice acesta razand incet in telefon, continuand: Te asteapta ZiTao...aveti de ridicat marfa, apoi mergeti la Exo si il aranjati pe Sehun...copilul ala se crede destept in fata mea...
-Ceilalti membrii nu vor fi de fata?
-Dupa verificare sunt plecati...Daca se intampla ceva, ii rezolvati si pe ei, nu imi pasa cum, pe Sehun il lasati mort.
-Va fi gata pana maine.
Mi-am parasit incetisor patul, imbracandu-ma si parasind casa, mergand spre depozitul unde ma intalneam cu ZiTao. Cand am ajuns acolo, ZiTao ma astepta deja cu toate camioanele pline cu prafuri pregatite, apoi le-am descarcat si am plecat spre casa viitoarei mele victime.
ZiTao bate la usa, Sehun raspunzand fericit sa isi vada vechiul membru al trupei din care face parte. Eu am intrat pe cealalta parte, asteptand ca ZiTao sa il ademeneasca pe Sehun. Cand am primit comanda, am actionat rapid, acoperindu-mi bine fata si punandu-i glontul la cap.
-Un ultim cuvant, sau te omor direct?
-Stiam ca va veni momentul asta...macar stiu ca i-am aparat pe Hyungs ai mei, zice curgandu-i cateva lacrimi din ochi, apoi glontul meu patrunzandu-l. Am curatat amprentele si am spart camerele de filmat, parasind casă.

Wendi Pov
Oare cat o sa mai stau asa? Aproape ca imi venea sa las pistolul jos si sa il crut pe Sehun...dar stiu ca daca as fi cuprinsa de mila, asta ar insemna sa mor eu, si eu nu vreau sa mor, pana nu voi fi cu Yoongi. O sa lupt, chiar daca o sa imi sacrific viata, o sa lupt, numai si numai pentru el.

Love's Fate [Min Yoongi Fanfiction~]Where stories live. Discover now