26

62 3 0
                                    

O lună nemernică, un Lucifer gură-bogată, cu o căutătură piezișă, strigând de-a curmezișul unui cer golit de stele către moștrii nocturni de dedesubt, chemându-l să iasă în locurile lor de joacă încâtătoare.

Dragul meu suflet întunecat mă silește să-mi înfig ghearele acum luminate de lună în carnea atât de vulnerabilă aflată de partea cealaltă a gardului viu.

Iar acum e rândul lui Dexter să resimtă furnicături discrete în spate, bătaia de aripi a fricii în vreme ce mi-e tot mai limpede că cineva mă vânează pe mine. 

Îmi făcusem un scop în viață din a afla mai multe despre el dintr-un motiv simplu: niciodată nu mă plăcuse în ciuda faptului că-s tare mândru să fiu așa de vesel și de șarmant, de nivel mondial.

Din când în când mai sunt nopți în care Călătorul Întunecat chiar trebuie să iasă la joacă. e ca atunci când îți scoți câinele afară. Poți ignora o vreme lătrăturile și zgrepțănatul ușii cu lăbuțele, dar până la urmă trebuie să ieși afară cu mica bestie. 

Din numeroasele filme pe care le-am văzut de-a lungul timpului știam foarte bine că plimbatul prin ploaie e decorul perfect pentru a reflecta asupra perfidei umane, așa că fix asta am făcut.

M-am silit să stau în scaunul meu comod și să nu mă mișc de acolo, simțind cum Nevoia se rostogolește peste mine, lăsând în urmă apogeul sentimentului că sunt pregătit.

Dragul și devotatul Dexter, Jeff Lindsay

Citate și repliciWhere stories live. Discover now