Bölüm 7

108K 3.6K 247
                                    

Uçak İstanbul'a indiğinde onları bir adam karşılamış İstanbul da ki müstakil iki katlı evin önüne getirmişti. Alparslan göz işaretiyle şoförün inmesini söylemişti

"Telefonunu ver" Alparslan saatler sonra Feyza ile emir kipiyle konuşuyordu

"Neden"

"Sana ver dedim" Alparslan sesinin tonunu yükseltince Feyza da daha fazla kızdırmamak için çantasından çıkartıp vermişti.

"Şimdi arabadan in ve benden habersiz evden çıkma, bir de kiminle ne konuştuğuna dikkat et" Feyza Alparslan'ın konuşması bitince hızla arabadan inmiş ve evin kapısından içeri girmişti

"Hoş geldin hanımım, ben elmas" Feyza bu hitaplara bir türlü alışamıyordu

"Hoş bulduk, acaba bana odamı gösterebilir misin?"

"Hemen" yardımcı kız şoförün kapının önüne bıraktığı valizi alıp merdivenlerden çıkmaya başladı. İkinci kattan merdivenleri çıkmaya devam etmişlerdi ve merdivenin sonunda buzlu camlı bir kapı vardı

"Bu kat tamamen size ait, hanım ağamın emriyle temizledik hazırladık eğer bir eksik görürseniz hemen söyleyin"

"Benim eşyalarım vardı buraya getirdiğini söylemişlerdi"

"Evet hanımım, hanım ağam eşyalarınızı odanıza yerleştirttiydi"

"Peki teşekkürler" Feyza kapıyı açıp odaya girdiğinde ilk dikkatini çatı katının bir bütün olmasıydı, odanın ortasında büyük bir yatak vardı sağındaki yerden çatının başladığı alana kadar kitaplık vardı ve Feyza'nın kitapları da orada duruyordu kitaplığın ön tarafında büyük ve geniş okuma koltuğu vardı, yatağın sol tarafındaki alanda ise iki tane berjer aralarında cam yuvarlak bir sehpa vardı koltukların arka tarafında büyük bir cam ve balkona açılan bir kapı vardı. Odadaki diğer iki kapının ardında ise banyo ve giysi odası vardı. Mardin'deki evden çok farklıydı modern bir şekilde döşenmişti, Feyza odaya göz gezdirdiğin okuma koltuğunun yatabileceği kadar geniş ve rahat olduğunu düşündü. Kendinden önce gelen kıyafetlerine bakmak için giysi odasına girdi duvarın bir tarafı Alparslan'ın bir tarafı Feyza'nın eşyalarıyla doluydu ve buradaki eşyalar kesinlikle Feyza'nın evinden gelen eşyalar değildi. Yeni kıyafetler yeni gecelikler hatta yeni iç çamaşırları vardı, Fatma hanımın bunca şeyi ne ara aldığını merak etmeden edemedi. Kıyafetler bedenine göreydi ve gerçekten de şık ürünlerdi Feyza bir kez daha Fatma hanımın zevkinin güzel olduğunu kabul etti.

Alparslan'ın yokluğunda güzel bir duş aldı ve kayınvalidesinin renk renk aldığı ama bir tane bile pijama takımı olmayan geceliklerinden içlerindeki en kapalı geceliğini giydi ve hazır odada tekken rahat bir uyku çekebilmek için yatağa geçip gözlerini kapattı.

--------------------------------------------------------------------------

Alparslan şirkete gitmiş ve sekreterine emirler yağdırmıştı

"Son olarak yeni bir telefon ve yeni bir hat aldırt"

"Peki Alparslan Bey" Alparslan odasına girdiğinde ilk iş eski polis olan arkadaşını aradı

"Alo levent kardeşim sana işim düştü müsaitsen hemen şirkete gelebilir misin?

"Tamam yarım saate ordayım" Alparslan telefonu kapattıktan sonra olanları aklında tek tek tartmıştı. Kapısı çaldı ve levent içeri girdi.

"Kusura bakma kardeşim seni de apar topar çağırdım ama bu işi bir an evvel halletmem gerek yoksa kafayı yiyeceğim"

"Ne kusuru kardeşim ama duyduğuma göre evlenmişsin hayırlı olsun ama seni ilk günden buraya getiren konu ne merak ettim şimdi"

SÖZ AŞKITempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang