15. Kapitola- Rozhodnutí & Oxford

22 1 0
                                    

Roxana.; Celý měsíc utekl jako voda. Netušila jsem, že to tak rychle uteče. Samý každý pokrok ku předu mě žene k vítězství na to, abych se stím vyspořádala. Národní taneční akademie na Oxfordu. To je můj nový začátek. Dneska mě čekaly zkoušky. Zítra se dozvím jestli mě přijali. Doufám, že ano! Přála bych si to. Byl by to úspěch. Nečekala jsem, že půjdu tak daleko. Ale stalo se!

Univerzita Oxford Studovali tam nejmocnější a nejvlivnější lidé světa: státníci, spisovatelé, herci i vědci. Připadáte si tu jako ve filmu o Harrym Potterovi. Pohádková Oxfordská univerzita je teď domovem i české studentce sociologie.

Ohromeně zírám na obrazy děkanů rozvěšené po stěnách a připadám si jako Harry Potter po příjezdu do Bradavic. Není divu, že se mnohé scény z filmové ságy o malém čarodějovi natáčely právě tady.

Nejstarší anglická univerzita, která po Boloni a Sorbonně vznikla jako třetí na světě v roce 1096, mě tak dostala, že kdybych uměla posunout zpátky čas, udělala bych to z podobného důvodu jako v čarodějné škole v Bradavicích hlavní hrdinka Hermiona. Kvůli pobytu tady v Oxfordu, kterým ročně projde 'p22 tisíc studentů. Vloni jsem si ještě tolik nevěřila, že by mě na Oxford mohli přijmout.
Pro přijetí je podle prokázat zájem o obor, ale už během studií v něm sbírat na prázdninových praxích zkušenosti. Studium na Oxfordu je samozřejmě finančně náročné, ale existuje spousta stipendijních programů.
Nejhorší na tom je, že budu muset opustit všecko, co my do teď dělalo šťastnou. Jak to vysvětlím Taylerovi? Nemůžu mu říct. Taylere kdyby mi dopadli ty zkoušky, tak se stěhuji do Ameriky na školu Oxford. A co teprve nevlastní rodina??? Teprve jsem se k nim naštěvovala, nemohu je hnedka stratit. Nechci jim ublížit, ale nemám na vybranou. Vím mají mě rádi, jednou v mým životě jsem udělala mnoho chyb nebo-li průšvihů, nemohla jsem je ani napravit. Teď to chci napravit. Ráda bych napravila moje chyby, co nejdříve. Musím se alespoň o to pokusit. Jestli mi odpuštěj to nikdo neví! Je to na mě, jak se stím vyspořádám. Sešla jsem dolů z horního patra, zakřičela.; Rodinná porada!!!!! Ke stolu!!!!
Roxana.; Takže rodino svolala jsem vás proto, abych vám něco důležitého vzdělila. Je to těžké vám to říct, nevím kde začít.
Táta.; Je to lehké zlato řekni, co tě trápí.
Máma.; Jsi  v tom???
Roxana.; Ne!!!!! Psnebože ještě tohle.
Mami tati. Přijali mě na národní taneční akademii.
Máma.; Ale zlato to je přeci úžasná zpráva. Jsem na tebe moc hrdá. Jak si to dokázala? Nic si nám o tom neřekla.
Roxana.; Já vím, bylo to tak všechno na rychlo, že jsem úplně zapomněla na čas. Je mi  líto, že jsem vám to neoznámila dříve.
Je tu ještě jeden háček!!!
Táta.; Jaký?
Roxana.;  Škola jménem Oxford se nachází v Anglii.

Máma.; Netušila jsem, že je to tak daleko.
Roxana.; Mami prosím je to můj sen. Tato škola je pro mě vysněná. Navštívím vás.
Táta.; Víš, že pro tebe chceme zo nejlepší.
Já stím, ale nesouhlaśim.

Ahoj lidičky vítejte u další kapitoly.
Doufám, že se vám líbila.
Odjede, nebo neodjede?
Pokračování bude v přilští kapitole.
Vaše Fizzienow1 ❤️

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jun 25, 2018 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Black shadow Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang