1. Kapitola- Život podle Roxany Wathsnové

71 3 0
                                    

Moje povaha je zkrátka taková.
Můj domov je ústav.
Žádný jiný domov jsem zatím nepoznala.
V ústavě si každý na mě stěžuje a má semnou problém, ale co ať si klidně
stěžujou mě je to jedno.

Žáci, kteří se se mnou baví nemají takovou srandu, jak by měla být

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Žáci, kteří se se mnou baví nemají takovou srandu, jak by měla být. Myslím si, že přátelství mezi kamarádkami a kamarády je zbytečné. Já si vystačím sama se svojí hudbou a tancem. Tanec je moje vášeň.

Moje školní docházka je samí červený čtvereček, kteří jdou za sebou. Sedím v poslední lavici u okna. V první radě to je totiž pro stoprocentní šprty nebo-li šprtky.

Byla pauza na oběd. Tyvole jídelna páchla jako vždycky. Zase byl hnus. Nikdy jsem tedy nezažila kdyby uvařily  něco co by se dalo jíst.
Jenom žereš ty jejich zvratky a potom se z toho akorát pobliješ a posereš. Takhle vypadá výsledek po obědě. Cestou do třídy se stala nehoda. Omylem jsem narazila do kluka. Myslí si, že je král týhle školy. Ale to se velmi mílí.

Taylor.; Hej tyvole uděláš to ještě jednou a jednu ti vlepim.

Roxana.; Ty jako vážně hahahaha. Máš fakt dobrý vtipy.

Taylor.; To nebyl vtip. To bylo varování.

Roxana.; Kdo si  myslíš, že jsi? Král týhle budovy? To asi těžko!

Taylor.; Máš štěstí, ale dávej si na mě majzla!

Učitel nám zadal domácí úkol.; Měli jsme losování z klobouku a tam byly napsaný jména, kdo bude s kým. To snad ne! Vykřikla jsem po celý třídě. Optala jsem se.;
Pane učiteli mám otázku. Ohledně ty prezentaci. Mohu si vyměnit studenta? Proč bys to dělala? Parťák se ti nelíbí. Roxano už žádný rozmlouvání! Pravidla jsou jasná. Nařídil učitel.
A když to neudělám? Dostanete oba za pět.

Skončilo vyučování. Než jsem chtěla odejít zastavil mě Taylor.

Taylor.; No kam jdeš? Co máš za problém? Taky nechci s tebou pracovat. Ale nemáme na vybronou. Nechci propadnout jen kvůli tobě! Kotě!

Roxana.; Hele ještě jednou mi řekneš kotě!

Taylor.; Nebo co?

Roxana.; Já ti stím nepomohu. Nemám na takový sračky čas. Ať ti stím pomůže někdo jinej.

Taylor.; Tak to ne !!!Ty to hezky se mnou spracuješ. Ať se ti to líbí nebo ne.

Roxana.; Můžeš mě už přestat otravovat? Jestli zdovolíš mám něco na plánu. Tak nazdar.

Konečně mi už dal pokoj. Náš rozhovor nepokračoval. Po skončení vyučování jsem zaběhla do Baru-Clubu. Tam jsem si dala vodku s džusem, hrála tam bezvadná tom kapela. Nejhorší na tom bylo, že jsem tam zahlídla Taylora s tou jeho blbou partou. Stály hnedka u pódia, kde hrála kapela. A já pila vodku s džusem. Jak já ji tak miluju.

Prosím vás mužů poprosit ještě jednu vodku s džusem?

Hele slečno nemáte už dost?
Optal se barman.

Hele platím vám za to, co si objednán. Pokud si správně pomatuji. Neplatila jsem za to, abys te mi dával rady, co se má pít a co ne! Dobře jen klídek mladá dámo. Moje oči fůrt mířili na Taylora. Říkala jsem si. Už dost oči nekoukejte na něho! Vůbec nemohli přestat, ale jemu se nedájí odolat. Krásný modrý oči jako pomněnky. Jak to tak vypadá on není takovej frajer jak se zdá.

# Ahoj lidičky vítejte u mého dalšího dobrodružství 🤩🤩🤩. Snad se vám bude příběh líbit. Budu ráda, když vzdělíte ňáký komentáře. Prožívejte krásné čtení. Vaše Fizzienow1❤️❤️❤️
Držím vám palce.

Black shadow Where stories live. Discover now