14. Kapitola -Taneční zkouška & Trénirky

21 2 0
                                    

Moje láska na vždydy je Taylor, ale nebudu říkat, že na vždycky. Říká se, že první láska je nejhezčí, komplikovaná, přesto i krásná.
Vždycky si to neplánuji moje plány do budoucna, ale tentokrát se budu vést srdcem, nebo jak se říká kam mě srdce zavede.
Dneska se mi zdál zvláštní sen, moc si ho nepomatuji, byl skoro skutečný.
Vůbec nevím, co mi chtěl říct nebo-li napovědět, ale nechci na to myslet.
Byla jsem z toho úplně vedle, až jsem spadla z postele. Jediné, co chci si užívat.
Chci si splnit jeden sen, který prožívala i maminka, udělat zkoušky na národní taneční akademii. Je to škola, která se zabývá tancem, zpěvem a hudbou. Tato škole je vysněná. Zkoušky jsou 1. Září takže mám na to dva měsíce se připravit. Nemůžu se dočkat.
Tahle škola je pro mě moc důležitá, chci jít v maminých stopách. Už vím co chci, do teď jsem to vůbec nevěděla, ale už je čas. Začínám od teď a tedy! Je mi jasné, jak to bude procházet. Hodně tréninku, snaživost, když se budu snažit a zkoušky dodám na jedničku, nic nemůže být těžší než je to teď.
Takhle to je. Nejpodstatnější je si věřit sami sobě. To je nejdůležitější. Taylův kamarád se zabývá tancem, takže mě přiučil ňáký kroky. Musí to být fakt pecka, musíš udělat něco jedinečného, aby tě přijali na národní taneční akademii.

Gavin.; ,,Čau Roxano, tak to si ty! Rád tě poznávám. Taylor mi o tobě už něco málo vyprávěl. Prý se chceš dostat na národní taneční akademii? Páni. Určitě máš talent."

Roxana.; ,,Těšímě! Ráda s tebou budu spolupracovat. Na národní taneční akademii je třeba se poradně připravit." Chtěla bych vědět jestli se na tebe mohu spolehnout?"

Gavin.; ,, Jistě, proto jsem tedy abych ti pomohl. V dobrých časech i zlých. Uvidíme, jak spolu budeme vycházet.

Roxana.; ,,Tak začneme cvičit? Chtěla bych to mít za sebou."

Gavin.; ,, Ok. V první radě se musíme rozcvičit.

Roxana.; ,, Fakt!!! A musím???"

Gavin.; ,, To je první pravidlo, který musíš dodržovat."

Roxana.; ,, Fain. Ať je tedy po tvým. Frajere."
Gavin.; ,, Páňi!!"
Roxana.; ,, Co?" Máš problém?"
Gavin.;,, Co? Žádnej problém. Řekla si mi, že jsem frajer." To byla lichotka?"
Roxana.; ,, Ne!!! Žádná lichotka. Moc si tak nefandi. Dost kecání! Stůj si támhle a já budu na druhý straně. Chci mít osobní prostor, hlavně nejdál od tebe! Je to jasný.
Gavin.; ,, Jak chceš, abych tě něco naučil, když budem takhle daleko od sebe. Nechápu?
Roxana.; Je to lepší pro mě. Tak začneme!

Gavin mě naučil spoustu úžasných,  tanečních kroků

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gavin mě naučil spoustu úžasných, tanečních kroků. Strávili jsme spolu celý odpoledne, netušila jsem, že je tak dobrej tanečník.
Boužel! Je fakt nesnesitelnej. Doufám, že ty taneční kroky pomohou mi k vítězství.
Před domem na zahrádce je postavěna lavička, ta je moje štěstíčko. Dříve když jsem nneměla domov, chodívala jsem za ústav do rozkvetlé zahrady plných červených růžích, a tam si vždycky uspořádávala moje myšlenky. Co my vadí? Čeho chci dosáhnout? Co je pro mě podstatné? Atd.;

Tehdyten den byl hodně sychravý, celý takový  dešťový, v tomhle počasí se dá dělat jenom jedno

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Tehdyten den byl hodně sychravý, celý takový dešťový, v tomhle počasí se dá dělat jenom jedno. Nejlépe, když si uvaříš čaj do velkého hrnku, sníte tři balíčky brambůrek nebo-li popkornu, zalehnete, přikrejete se peřinou, otevřete notebook a pustíte si ňáký film na který se chcete dívat. Já napřiklad já mám ráda detektivky, romantiku i muzikální filmy, ale ty jenom občas.

Ahoj lidičky vítejte u další kapitoli.
Tato kapitola není tak dlouhá, jako všechny ostatní. Doufám, že se vám líbila.
Vaše Fizzienow1 ❤️

Black shadow Where stories live. Discover now