Zpátky ve škole

426 22 1
                                    

Po třech dnech se Ruby opět vrátila do školy, ale Scott z toho moc nadšený nebyl. Ruby už však nesnesla být stále zavřená doma, musela znovu vidět Emmu a ostatní. Chtěla by jí toho tolik říct, ale nemohla. Se Scottem se domluvili, aby o jejich vztahu někdo věděl. Ona i on by mohli být vyhozeni ze školy, protože chodit s učitelem je proti pravidlům. 

Vzala si učebnice ze skříňky a šla do své třídy. Když procházela chodbou, nenápadně si kontrovala, zda ji z dlouhých rukávů nevykukují již fialové modřiny. 

,,Ruby, jsi zpátky!" zakřičela Emma, rozběhla se za ní a silně ji objala, přičemž musela Ruby zatnout zuby, aby nevyjekla bolestí. ,,Konečně, strašně si mi chyběla," pustila ji zadívala se jí do tváře, ,,pořád ale nevypadáš úplně v pohodě." Ruby se vylekala, že jí prosvítá monokl pod vrstvou makeupu. 

,,Proč myslíš?" zeptala se a čekala netrpělivě na odpověď.

,,Vypadáš unaveně, ale i tak ti to dnes moc sluší!" polichotila ji a Ruby se uklidnila. ,,Co David, uvidíš se s ním ještě někdy nebo z toho zase vycouváš?" Ruby ztuhla.

,,Víš, nebyl můj typ..." vykroutila se z nepříjemné otázky.

,,Ale prosím tě!" mávla rukou Emma, ,,Vždyť byt tak milej a docela hezkej a taky vám to spolu strašně slušelo, když jste spolu tančili." rozpovídala se, ,,Jak to vlastně dopadlo, když tě doprovodil domů?" Ruby tato otázka děsila ze všech nejvíce.

,,Nijak, prostě mě doprovodil domů a to je vše." snažila se toto téma uzavřít.

,,Počkej, to si ani nevyužila situace, víš jak to myslím..." zasmála se Emma.

,,Ne, říkám, že není můj typ." začala se rozčilovat.

,,Dobře, uklidni se. Neboj, najdeme ti někoho jinýho." zachechtala se.

,,Emmo, cením si toho, že tak staráš o můj osobní život, ale tohle můžeš klidně nechat na mně." přesvědčovala ji, ,,A vůbec, teď o žádnou známost nestojím." 

V tom zazvonil zvonek na hodinu a ony se otočily s tím, že půjdou do třídy, přičemž Ruby uviděla Scotta, který stál kousek od nich. Vypadal zmateně, nejspíš ji slyšel.

,,Dobrý den." pozdravila slušně Emma a prošla kolem něj. Ruby prošla beze slova, stále zírajíc na jeho nádherný obličej a modlíc se, že si tamtu větu, že nechce žádnou známost, nevyloží špatně.

,,Zdravím, Ruby." řekl najednou až to Ruby překvapilo, ,,Rád tě znovu vidím." usmál se a ona měla najednou silné nutkání jej znovu políbit. 

,,Já vás taky..." řekla tiše, aby to nikdo jiný neslyšel. 

Třetí hodinu měla Ruby psychologii. Nemohla se dočkat, až Scotta zase uvidí, ale jak zjistila, tak to i většina holek ve třídě. Kolem ní létaly věty jako: ,,Myslíš, že někoho má?",,Jak asi vypadá bez trička?" ,,Holky, kdybych s ním byla osamotě, tak..."

Ruby si položila obličej do dlaní a snažila se tyto poznámky nevnímat. Jedna se jí však provrtala do hlavy jako vrtačka - ,,Holky, nebojte, já vám to zjistím..." řekla odhodlaně Erica. Ruby se na ni otočila a zjistila, že Erika dnes vsadila na outfit pouliční šlapky - měla výrazné líčení, dlouhé střapaté náušnice, tílko s výstřihem až skoro na břicho a minisukni - a samozřejmě bez podprsenky. Ruby jen doufala, že má alespoň kalhotky. 

,,Jak to chceš udělat?" zeptala se jí zvědavě jedna z dívek.

,,Úplně jednoduše, prostě ho svedu." řekla s nosem nahoru a Ruby se musela pousmát, i když jí to trošku dělalo starosti. Často totiž slýchávala, jak Erica sváděla muže, že kvůli ní málem opouštěli manželky s dětmi. S muži to uměla, ale Scott takový není, nenechal by svést. V ruby začaly vzrůstat pochybnosti. ,,Zeptám se ho na doučování a jak budeme sami...nebojte se, všechno vám pak povyprávím." řekla a ostatní děvčata ji začaly uctívat jako bohyni. Ruby obrátila oči v sloup a pak se podívala na Emmu, která seděla přes uličku. Vypadala pobaveně. Ruby se nad tím za normálních podmínek taky pousmála, ale tato situace je jiná. Něco k němu cítí. Zazvonilo a otevřely se dveře.

,,Dobré ráno." řekl Scott a šel se posadit na své místo za katedrou.


Napínavé, že? ^^

My Psychology Teacher   {CZ}Kde žijí příběhy. Začni objevovat