Hoofdstuk 37: grap en dude

9.5K 205 42
                                    

Anne Gray:

'Anne wat is dit?' zegt een irritante stem

'Luc! Hou eens op.' zeg ik geïrriteerd. 'Dude is er een probleem?' vraagt Jake.

'Haha, dat is grappig, jij bent het probleem.' zegt Luc. 'Nou ik zie geen probleem hoor?' zegt Jake. 'Jij blijft met je poten van mijn zusje af.' zegt Luc die rood is van woede. 'Dat doe ik lekker niet.' zegt Jake koppig. 'Jij gaat mij niet de les lezen eikel.' zegt Luc. Serieus of ik word gek of er komt stoom uit zijn oren, zo boos is hij. 'Luc, doe normaal, Jake is mijn vriendje.' zeg ik rustig 'Vriendje!' zegt Luc alsof hij is gestoken door een wesp. 'Ja vriendje.' zegt Jake en hij drukt me nog steviger tegen hem aan. 'Anne, dit is een grap niet waar?' zegt Luc. 'Luc dit is geen grap.' 'Wacht maar tot pap en mam dit horen dan ben je nog lang niet jarig.' zegt Luc kwaad en hij loopt weg. Technisch gezien ben ik bijna jarig maar ik hou me mond.

'Wat een overhit typetje.' zegt Jake. 'Ja hij is erg claimend, en bezorgd.' zeg ik. 'Hij moet er maar mee leven dat je van mij bent.' Ik bloos. 'Oehh je word rood.' zegt Jake lachend. 'Nou en? Ik vind het zo lief als je dat zegt.' zeg ik verontwaardigend. 'Cutie.' zegt Jake.

Ik voel mijn telefoon trillen. Ik pak hem tevoorschijn en lees het berichtje

Onbekend:
Ik ben het Mika die ene jongen waar je steeds tegen aan knalt 😂

Anne:
Oja ik herinner me het weer, hoe kom je aan mijn nummer?

Ik zet Mika even in mijn contacten

Mika:
Je gaaf me die.

Anne:
Echt? Oeps vergeten

Mika:
Maakt niet uit x

X? Waarom stuurt hij me een X.

'Babe alles goed?' Vraagt Jake die met me meekijkt. 'Wie is die Mika en waarom stuurt hij een X?' Zegt Jake een beetje boos. 'Mika is een jongen die me hielp toen ik hier nieuw was. Ik was hem vergeten maar nu appt hij me opeens.' Zeg ik. 'Mag ik je telefoon? Hij moet even begrijpen dat je van MIJ bent.' Zegt Jake pissig. Ik geef hem mijn telefoon.

Anne:
Het spijt me zeer maar Anne is van mij. Van MIJ duidelijk? Laat haar met rust of je krijgt problemen en dat wil je niet..
De groeten Jake die VRIEND van Anne

Ik moet lachen van het berichtje. Ik vind het lief dat hij zo bezorgd is.

Samen lopen we naar de volgende les waar we een beetje laat voor zijn oeps.

We stappen het lokaal in. We hebben wiskunde jeej. (Proef de sarcasme)

'Zo hebben jullie ook even besloten om toch naar de les te komen?' Zegt mevrouw Hoek chagrijnig. 'Dat zie je toch.' Zegt Jake. Ze negeert Jake zijn opmerking. 'Wat is jullie excuus?' Zegt mevrouw Hoek. 'Ik was mijn schrift vergeten, dus ging ik samen met Anne even terug naar het appartement want ik wil u kostbare les goed besteden.' Zegt Jake. 'Ga maar zitten voor ik me bedenk.' Zegt mevrouw Hoek.

Grinnikend lopen we naar een tafel en schuiven aan.

Hoii!!

Weer even lekker saai maar ja

Volgende hoofdstuk word spannend denk ik

Nieuwe update: 30 juni of eerder

XX ME

Roommates with the badboyWhere stories live. Discover now