Hoofdstuk 29: bezoek en fun

11.2K 216 102
                                    

Onbekende:

Ik zag ze wel. Zo verliefd als maar kan. Pech voor hun. Want ik wil haar. Ze is van MIJ. Zeker niet van hem. Ik snap niet wat ze in dat knulletje ziet. Maar binnenkort heeft ze mij. Dat staat vast. Ik zal ervoor zorgen dat ik haar krijg. Ze is van MIJ

Anne Gray:

Ik heb zo'n gevoel dat ik bekeken word. Ach dat ligt vast aan mij. Het is ook best logisch want ik sta te zoenen met Jake. Ja je leest het goed. Ik zat helemaal fout met mijn gedachten. Ik dacht dat Madeleine met Jake had gezoend. Maar dat was Jake zijn broer die hier op bezoek is.

Ik ben nu erg blij dat dit gedoe over is. Ik sta hier gewoon te zoenen yeahhh. 

'Waar denk je allemaal aan?'vraagt Jake terwijl hij de kus verbreekt. 'Aan jouw' antwoord ik. 'Ahh dat is lief' zegt Jake. 'Ja maar wel cliché' zeg ik. 'Boeien dan zijn we maar cliché' en Jake zoent me weer. 

Na een halfuurtje, kan ook een kwartiertje zijn of 5 minuten. I dont know. Lopen Jake en ik weer naar binnen. We lopen naar ons appartement. Ik open de deur en we gaan naar binnen. Ik schrik want er staan 3 mensen. 

'Oh hoi pap' zegt Jake. 'Jackson, waar zijn jouw manieren? Je liet ons gewoon zitten' zegt een man die op Jake lijkt alleen dan 40 jaar ouder. 'Sorry moest even wat regelen, trouwens hoe komen jullie hier binnen?' vraagt Jake. 'Ik heb zo mijn bronnen' antwoord de vader van Jake. Jake kijkt zijn vader boos aan. 'Ach Jake niet huilen pap bedoelde het goed' zegt een jongen die heel erg op Jake lijkt maar net iets ouder is. 'Oliver hou je bek' zegt Jake boos. 'Jackson normale toon' zegt een vrouw met een hoog piep stemmetje. 'Bemoei je er niet mee trut!' zegt Jake die nu woest is. Ik pak zijn arm en probeer hem te kalmeren. 'Mijn appartement uit nu!' schreeuwt Jake. 'Kom we gaan, hier heb ik dus geen zin in. Jackson, ik spreek jouw nog wel even over jouw gedrag' zegt Jake zijn vader. Met zijn drieën verlaten ze ons appartement.

'Dat was zeker jouw familie he' vraag ik. Ik weet het antwoord al maar ja. 'Ja klopt dat is min familie' antwoord Jake stug. 'Alleen die vrouw niet, zij is mijn stiefmoeder' zegt Jake. 'Oh dat wist ik niet' zeg ik een beetje dommig. 'Maak je maar geen zorgen' zegt Jake terwijl hij mijn wang streelt 

 'Ik ga even douchen ik zie je zo' zegt Jake. 'Oke ik ga alvast met het eten beginnen!' antwoord ik. 'Oh dus je gaat niet met me mee' vraagt Jake lachend. 'Nope ik blijf hier' zeg ik en ik geef hem een knipoog. 


Hallo!!!

Wie is die onbekende persoon en wat wil diegene?

Nieuwe update: 12 mei of eerder!

Echt ontzettend bedankt voor de 1K lezers ik ben hier zo ontzettend blij mee! Dit had ik echt niet verwacht! 

Ik hoop dat jullie mijn boek leuk vinden!

XX ME

Roommates with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu