Hoofdstuk 24: tijdsprong en dana

11.5K 226 52
                                    

Anne Gray:

Hallo! even een tijdsprong van 2 maanden Anne legt wel uit wat er gebeurd is! Xx


Zo we zijn nu 2 maanden verder en mijn gevoelens voor Jake zijn alleen maar erger geworden. Net toen we hadden afgesproken elkaar met rust te laten en zijn ontdekte ik dat ik toch gevoelens voor Jake heb. Ik word al rood als ik naar hem kijk. Nou ja ik stop wel met zeuren over Jake.

Wat is er allemaal gebeurd in die 2 maanden? Niet heel erg veel ofzo. Dana is 17 geworden jeej! Was een heel erg leuk feest! Met alleen maar meiden. Een paar dagen na haar verjaardag heeft Aiden haar officieel verkering gevraagd. Jake en ik zaten in het complot. (Dat maakte het nog lastiger voor mij) Je had Dana haar kop moeten zien toen ze de gymzaal in kwam. Nou gymzaal dat kon je het niet meer noemen. De lichten waren uit. In het midden stond een tafel die romantisch gedekt was voor 2 personen. Aiden had zelfs een achtergrond koortje ingehuurd. Dat past wel bij Aiden want hij is knettergek maar toch romantisch. We hadden Dana dus naar de gymzaal geleid. Voor de deur stond Aiden te wachten. Jake en ik waren een soort van bediendes/koks. Na het toetje had Aiden, Dana gevraagd. Dat was ontzettend schattig om te zien. Ik zelf kreeg er kriebels van. Dana was helemaal verrast en moest zelfs huilen. Toen zijn ze naar Aiden zijn kamer gegaan. Wat daar is gebeurd hoef ik niet te weten haha. 

Morgen is het "Familiedag" dat is 1x per jaar. Die dag houd in dat je familie op bezoek mag komen. Helaas voor Luc en mij, zijn mijn ouders in Engeland voor zaken dus die komen niet.

Maar Dana haar familie komt ook. Haar ouders komen. Volgens mij komt er ook familie van Jake langs. Maar wie geen idee. Dat zien we morgen wel. 

Ik zit me nu op mijn kamer te vervelen, Jake is hier met vrienden aan het gamen. Ik loop naar de keuken en pak wat te drinken. 'Ja Anne schenk ook even wat voor ons in dan! roept Jake. 'Jake jij bent dus zo geen gentleman' roep ik terug. 'Ik geen gentleman? Let jij maar eens op babe!' Jake springt van de bank af en loopt op me af. 'Hij tilt me op. Hooo wacht. Ja dit is echt, hij tilt me op en zet me op de stoel neer. 'Wat wil je drinken jongedame?' 'Doe maar war cola' antwoord ik. 'Komt eraan schoonheid. 'Ik dacht dat wij gestopt waren met flirten!' zeg ik lachend. 'Je vind het leuk toch, anders zou je niet rood worden' zegt Jake grijzend. 'Dus de weddenschap gaat toch weer door?' 'Ja ik heb wel zin in een date.' antwoord Jake. 'Dus geen gevoelens?' vraag ik wat sipper. (Schrijf ik dat goed? :)) 'Misschien..' antwoord Jake. 'We gaan het wel even inkorten ik heb geen zin om een maand te wachten babe' zegt Jake met een knipoog. 'Je krijgt een week' zeg ik. Heeft Jake niet nodig want ik heb al gevoelens voor hem maar ja. 'Deal!' zegt Jake en hij loopt naar de keuken om drinken te maken. Plingg. Een appje van Dana!

Hey Kip! Ik moet je wat vertellen! Kom zo snel als je kan naar mijn appartement!

Xx Dana


Hallo Daantje! Ik kom eraan!!!! Ben wel erg benieuwd nu

Xxxx je kip 

'Sorry, maar ik heb een spoedbericht van Dana gekregen. Ik moet gaan! Doei Jake' zeg ik. 'Wat moet ik dan met je drinken doen' zeg Jake met een zielig blik. 'Opdrinken, wat dan doen de meeste mensen met hun drinken' zeg ik droog

Als een speer ren ik naar Dana. Ik bots deze keer tegen niemand op! Applausje! Uitgeput druk ik op de bel van Dana haar appartement. Die direct opengerukt word. Dana pakt me arm en trekt me naar binnen. 'Wajoo, Dana rustig, wat is er?' 'Kom we gaan even naar mijn slaapkamer' antwoord Dana. Zo gezegd zo gedaan. 

'Ahhh' dramatisch  laat Dana zich op het bed vallen. 'Daan wat is er!' 'Oké weet je nog de dag dat het officieel is geworden tussen Aiden en mij?' 'Ja natuurlijk, is het uit?' antwoord ik geschrokken. 'Nee natuurlijk niet ik ben hartstikke happy met Aiden.' zegt Dana 'Wat is er dan?' vraag ik. 'Oké het zit dus zo, toen we na het eten naar zijn kamer gegaan zijn hebben we "het" gedaan, Onveilig. Dom maar ja we waren er niet helemaal bij met onze verliefde koppen' zegt Dana die rood word. 'Nee Dana dit meen je niet' roep ik geschrokken' 'En het ergste is dat ik een paar dagen over tijd ben....' zegt Dana die nu in tranen uitbarst. 'En ik ben nog maar 17 ik wil helemaal nog geen moeder worden en Aiden vast ook niet, en dan gaat hij natuurlijk bij me weg en dan zit ik daar dan met een kind en dan heb ik ook nog school.' zegt Dana die helemaal doordraait. 'Shhh, Dana rustig, stel je voor je bent zwanger. Dan ben ik er altijd voor je en Aiden laat je heus niet stikken want hij is helemaal stapel verliefd op jouw.' zeg ik geruststellend. Ik omhels Dana. 'D-d-denk je?' vraagt Dana. 'Tuurlijk Daantje ik laat je nooit in de steek' zeg ik. 'We gaan een zwangerschap test halen oké?' 'D-dat heb ik al gedaan' zegt Dana zachtjes. 'Kom jij gaat naar de badkamer, moet ik met je meegaan?' vraag ik. 'Nee dat kan ik zelf wel' antwoord Dana. 

Dana loopt naar de badkamer. Ik loop mee en wacht voor de deur. een paar minuten later komt ze naar buiten. De test heeft ze binnen gelaten. 'Op de verpakking staat 5 minuten wachten' zegt Dana. 'Oké het komt goed!' probeer ik Dana gerust te stellen. We wachten en wachten. Er gaat 1 minuut voorbij, 2 minuten 3 minuten, 4 minuten tot dat de 5e minuut in gaat. 'Oké Dana rustig ademhalen, moet ik eerst gaan kijken?' 'A-als je dat wil' stottert Dana. Ik loop naar de wastafel waar de test ligt. 

Ik pak het op, en kijk.


Hoiii! 

Zoals beloofd, op tijd en wat langer!

Zou Dana zwanger zijn?

Cliffhangers zin leuk hé

Nieuwe update: 8 April

XX ME


Roommates with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu