47. Bölüm: *İzmir - Nevşehir*

1.4K 59 21
                                    

helööööö... bu sefer biraz üzücü haberlerle geldim. meslek lisesi olduğum için seneye gireceğim YKS hazırlığına başlıyorum. temmuz sonuna kadar bölümler az sayıda gelebilir fakat burada olmaya devam edeceğim. sizleri seviyorum ama bölümü düzeltme fırsatım olmadı. hatalarım varsa affedin lütfen. 

multi; Bölüm içinde öğreneceğiniz Beray

keyifli okumalar..

****************

Okul bahçesine girince babama gülümseyip yanağını öptüm. "kendine dikkat et babacım."

"sende güzel kızım." Dedi saçımı okşayarak. Ona el sallayıp arabadan indim. Babam sabah okula yalnız gitmeme izin vermemiş ve sebep olarak da kendinin bırakmak istediğini söylemişti. Birkaç gün beni görmediği için özlediğini düşünüp üstelememiştim. Okul binasına adımlarken adımın seslenilmesiyle, sesin geldiği yöne döndüm. Derin kamelyadan bana el sallıyordu. Gülümseyip onlara adımladım.

"Günaydın."

"sana da günaydın hayırsız. Bolu'ya gidiyorsun ama haber vermiyorsun." Diye alayla söylendi Aslı. "haberim yoktu gerçekten. Sonrada fırsatım olmadı. Daha anlatacağım çok şey var hem" Alaz'la dün gece geldiğimiz için onlara hala sevgili olduğumuzu söyleyememiştim.

"neyse ki ben biliyordum" dedi burnunu havaya kaldırarak. Kaşlarım anlamazca çatılırken boş olan Ediz'in yanına oturdum. "bakma öyle. Erkekler biliyormuş. Ediz bana Yiğit Derin'e söyledi akşam."

"eğlendiniz mi bari?" dedi Emrah sırıtarak. "evet. Çok müthişti. Kesinlikle hep birlikte gitmeliyiz." "sahi. Bizde bir hafta sonu kaçamağı yapsak ya. Havalarda çok güzel." Dedi Derin.

"olur Kuzu. Ayarlarız. Sen iste yeter ki."

İkisi birbirine aşk dolu bakışlar atarken Alaz'ın nerede kaldığını düşündüm. Yanağıma bırakılan öpücükle birlikte yanıma oturdu, kokusunu ise çoktan tanımıştım. Gülümseyerek Alaz'a baktım.

"hey birader n'oluyor bakayım? Sen bizim kızımızı sahipsiz mi sandın? Ne o öpmeler falan." Dedi Cenk sırıtarak. Alaz kolunu omzuma atıp beni kendine çekerken sırıtarak rahatça konuştu.

"sahipsiz sanmadım, Simal benim... sevgilimi öpmek için senden izin mi almam gerek?"

"tabi ki hayır. Sevgilini öpmek için benden niye izin alasın ki ama..." Cenk Alaz'ın dediğini yeni algılamış gibi cümlesini yarıda kesti. Herkes gibi o da şaşkınca bize bakmaya başlayınca Alaz'ın da ben gibi kimseye söylemediğini anladım.

"ciddili sevgilisiniz öyle mi?" dedi Derin. Alaz gülerken başımla onayladım.

"tebrik ederim kardeşim." Dedi Ediz Alaz'ın omzuna dokunarak. Kaşlarımı çatıp "sadece Alaz mı kardeşin?" dedim.

"sende kardeşimsin tabi ki" dedi sırıtarak. Yanağımdan makas alacakken Alaz omzumdaki eliyle elini itti. "sen yine de kardeşliğini uzaktan göster kardeşim." Dedi.

"kıskandı seninki" dedi bana göz kırparak.

"bunun olacağını hepimiz biliyorduk zaten neyine şaşırıyorsunuz abi? Geç bile kalmışlardı." Dedi Yiğit rahatlıkla. Herkes Yiğit'e hak verirken Cenk sırıttı muzipçe. "siz ikiniz Bolu'da yalnızdınız. Fırında vardı. Siz ikiniz merci-" derken Alaz "Cenk" diye sesini yükselterek sözünü kesti. Yerimde rahatsızca kıpırdanırken Cenk'in ne diyeceğini anlamıştım. Alaz ona söylenirken "bunları yapacağımı Simal biliyordu bi' kere. Hayalim oğlum bunlar benim hayalim." Diye araya girdi Cenk.

Kuzey Yıldızı (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin