Bölüm 1

10.9K 137 14
                                    

Heartbeat - Bölüm 1 -

Son günlerde Twitter'da en çok konuşulan isim olmam harika olabilirdi. Tabi başka bir açıdan bakarsak.

Adımın One Direction grubundan Harry Styles ile anılmasından dolayı dışarı çıkamaz duruma geldim. 1D fanları yüzünden sosyal hayatla bağlantım bile kalmadı. İşin tuhaf şu ki; onlarla daha önce aynı ortamda bile bulunmadım.

Beni sevmemelerinin bir nedeni de sanırım yeni ünlenmeye başlamış bir şarkıcı olmam. Perrie Edwards ve Zayn Malik çiftinin Amber Millan ve Harry Styles versonu gibi olduk. Tek fark Harry Styles ile tanışmamış olmam.

Tabi insanlar doğruluğunu bilmeden anti sayfaları açmaya ve daha fazla haber uydurmaya devam ettiler. Şu anda bizim bile bilmediğimiz resmi bir ilişkimiz var.

Bu haberler Harry Styles'ı ne kadar etkiliyor bilemem. Ne de olsa her hafta başka bir kadınla ismi boş yere anılıyordur. Ama ben ün ve para için biriyle çıkmıyorum. Ben biriyle çıkmıyorum. Yıllar sonra Vikipedi'ye girip baktığımda eski ilişkileri kısmında tanımadığım sevgilimin adının olmasını istemiyorum.

Bu aptalca çocuk oyununa katlanmak istemiyordum. Dışarı çıkmalıydım.

Oda arkadaşım Olivia'yı tek bir hareketle uyandırıp "Dışarı çıkmam gerek." dedim. Bunun akıllıca olmadığını anlatmak ister gibi baktı bana. Zaten hep böyle bakardı. Çevremdeki akıllı insanlardan biri - söylemek isterim, sayıları çok az. Benden sadece bir yaş büyük ve olgunluğu en belirgin özellikleri arasında. Kusursuzlukta kusur bulur ve onu kusursuzlaştırırdı. Fark edemediğim şeyleri tek bakışta fark ederdi. O gerçekten mükemmeldi.

"Günlerdir gök yüzünü görmedim. Hem belki fark edilmem." dedim umutla.

Bıkkın bir tavırla "Saçını ve yüzünü gizlemeyi unutma." dedi. Hızlıca sarıldım.

İçine girmesi zor olan jeanlerden birini seçmiştim. Uzun bir çekiştirmeceden sonra şu lanet kumaş parçasının içine girmiştim. Üstüme bulabildiğim en bol T-Shirt'ü geçirip kafama siyah bir bere geçirdim. Gözlük almayı akıl etmedim.

Olabildiğince hızlı ve dikkat çekmeyen adımlarla dolaşmaya başladım. Ana caddelerden uzak duruyordum. İnsanlar yüzümü net görmesin diye resmen ayakkabılarıma bakıyordum.

Eve geri dönecekken aniden birine çarptım. Yani ben çarpmış olmalıydım. Yere bakarak yürüyen o değil bendim sonuçta. Yüzüne bakmadım. Aynı anda "Özür dilerim." dedik. Hafifçe gülümsedim. Tam senin hatan değildi diyecekken acaba şu çocuğa daha hızlı mı çarpsam diye düşünmeden edemedim. Özür dilediğim insanın Liam Payne olduğunu düşünebiliyor musunuz?

Ani duygu değişimime anlam veremeyecek olacak ki kafasını hafifçe yana eğip "VasHappeninn?!" deme pozisyonunu almıştı. Zayn Malik ile takılmak ona yaramıyordu. İfadem daha da sertleşti.

"Şu kızsın değil mi? Bize sinirlisin çünkü insanlar senden nefret ediyor. Aramıza hoş geldin." dedi.

"İnsanlar Harry Styles'dan değil benden nefret ediyor. Siz nefret edilmenin ne olduğunu biliyor musunuz ki?"

"Bu konunun üstünde konuşmak isterdim ama hayranlar buraya doğru geliyor. Dua et de senin için değil benim için gelsinler."

"Ben gidiyorum. İyi günler Liam Payne." yürümeye başlayacaktım ki hafifçe "Dur." dedi. Hayranlar bu tarafa doğru geliyordu. Duracak vaktim yoktu benim. "Twitterdan bana ulaş." Ha? Demin ne dedi bu? "Anlatmamız gereken bir şeyler var." Liam Payne ve kim bana bir şey anlatacaktı? Harry Styles? Teşekkürler. Bu hafta yeterince ortalığı karıştırdım.

"Evet. Sonra insanlar Liam Payne'e ilgim olduğunu düşünmeye başlasın. Bir tek Danielle Peazer'ın benden nefret etmediği kalmıştı."

Cebinden bir kalem çıkarıp koluma bir Twitter adresi yazdı. "Bu hesap. Bu akşam. Gitsen iyi olur."

Haklıydı. Hayranlarla aramızda en fazla 6-7 metre vardı.

Hızla diğer sokağa daldım. Bir kaç Harry takıntılı fan benim olduğum yere doğru dönüyordu ki; Liam fanlarla fotoğraf çektirip imza dağıtmaya başladı. Bir One Direction üyesine minnet duyduğuma inanamıyordum. Ama sonuç olarak kendini ortaya atmıştı. Bu etobur piranaların bulunduğu bir gölete balıklama dalmak gibi bir şeydi. Başımı çevirip ağzımı oynatarak "Teşekkürler" dedim.

***

Olivia'nın pis bakışlarını görmem uzun sürmedi.

Kapıyı açacağım sırada kapı açılmış ve pis bakışlarını üstümde hissetmiştim. Büyük olasılıkla kapının başında dikilerek benim gelmemi beklemişti.

Hızla içeri geçerek "Öldüm ben!" konuşmasına başladım. Daha önce yüzünü görmediğim One Direction üyesiyle adımın çıktığı yetmezmiş gibi grup arkadaşı Liam Payne ile ne olduğunu benim bile anlayamadığım konuşmamsı bir şey yapmıştık.

Magazin sitelerinde ilk defa One Direction üyelerinden biriyle orjinal fotoğraflarımı gördüm. Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyordum. Magazinciler ilk defa doğru haber yapacaktı. Tabi bir de benim üzerine sifon çekilmek üzere olan geleceğim vardı.

Resimlerde Liam Payne'i ilk defa görüyormuş gibi değil de daha önce karşılaşmış iki insan gibi duruyorduk. Nefret dolu bakışlarımın bulunduğu fotoğraflar yoktu. Sadece anlamsız bir şekilde Liam Payne ile konuştuğum fotoğraflar vardı. Liam Payne'in bilinmeyen twitter hesabını koluma yazdığı resimlere öyle kötü yorumlar yapılmıştı ki; gören 1D'nin telefon numarası kolumda yazıyor falan sanardı. Oysa kolumda yazan @DavidHudson354 den başka bir şey değildi.

Olivia'ya olanları kısa bir şekilde özetleyip macbook'umu kucağıma aldım. Twitter hesabıma girdiğimde Hakkımda yapılan yorumları görmemeye çalışarak @DavidHudson354 'ü twitterda aradım. Bulunan tek sonuç bir yumurtaydı. 6 takipçisi ve 2 tweet'i olan az kullanılmış bir hesap. Bir One Direction üyesinin saklanabilmesi için biçilmiş kaftan.

Başka çarem olmadığından takip edip bekledim. Yaklaşık 20 dakika sonra geri takibi aldım. Vay canına! Liam Payne beni sahte hesabından takip etti! Hadi ama kızlar. Bu kesinlikle @ZaynMallik @NialiOfficiall gibi uyduruk hesaplardan takip edilmekten daha heyecen verici bir olay!

İlk DM ya da tweeti onların atmasını bekledim. Ne yapacağımı bilmiyordum doğal olarak. Bu bir ünlüyle konuşmanın heyecanı değilidi. Daha çok Directionerlar tırnaklarımı sökmeden bu işi nasıl bitirebilirim? korkusuydu.

Hadi ama.. Bunu bilmeleri imkansızdı. Tabi daha sonra aklıma Harry Styles ve Liam Payne'in MySpace hesabı ve Niall Horan'ın Bebo'sunu bulmalarının da imkansız olduğu geldi. Belki de bu bir tuzaktı. Önümüze çıktın seni Directionerlara atacağız gibi bir tuzak?! Belkide konuştuklarımızı hayran gibi internete sızdıracaklardı?! Konuşurken laflarıma dikkat etmem gerektiğini bir köşeye not ettim.

DM yoluyla konuşacaktık. Vay canına! İlk mesaj geliyor.

@DavidHudson354: Hey Xx

@AmberMillan: Heyy! Konuyu öğrenebilir miyim. Bir de... Kiminle konuşuyorum?

@DavidHudson354: Ben Harry.

Şimdi heyecanlanmaya başlamıştım. Ellerim terliyordu. Liam Payne ile yüz yüze görüşmüş ve Okul arkadaşımdan matematik probleminin cevabını alır gibi davranmıştım. Şimdi ise heyecandan ne yaptığımı bilemez haldeydim.

HeartbeatTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang