Not

320 24 15
                                    

Eğer yeni bölüm bekleyenler varsa (ki artık hiç sanmıyorum. Kaç ay oldu 2 mi 3 mü?) hepinizden özür diliyorum, bölümlerin geciktiğinin farkındayım(unutulduğunun). Bölüm 6'yı en baştan yazmaya başladım yakın zamanda onu da eklemeyi planlıyorum. Aslında ben sizden bir şey rica edecektim. Eğer bu notu gören birileri varsa yeni başladığım 5SOS Hikayem Living With 5 Seconds of Summer'a bir şans verebilir mi? Profilimden ulaşabilirsiniz. Bu hikayeyi de Heartbeat'e çevirmemeye çalışacağım. Bu hikaye için uzun süredir düşünüyorum ve düşündüğüm her şeyi yazmak istiyorum. Eğer Heartbeat'i takip eden varsa sorumsuzluğumun farkındadır, hikayelerimi boşlamamak için sizden tek istediğim birazcık yorum. Beni yazmaya teşvik edebilecek bir iyi bile yeterli. Hepinizden sorumsuzluğumu çektiğiniz için hem özür diliyorum hemde hepinize teşekkür ediyorum.

Not: Bu kadar kişi ne ara Hearbeat'i okudu?

NotNot: Son bölümde geçen Eleanor gibi beardlık yapma olayı ve kullanıcı adımın Larry'yi içermesinden dolayı bu hikayenin bir LarryFic'e dönüşeceğini düşünen varsa, yok öyle bir şey. Tuhaf bir şekilde heteroseksüel Harry'yi konu ediniyoruz.

NotNotNot: Bilgisayara geçer geçmez external link'e hikayenin linkini ekleyeceğim. [edit: hikayemi external link'te bulabilirsiniz.]

HEPİNİZİ SEVİYORUM

.

.

.

(sizde beni sevin.)

HeartbeatWhere stories live. Discover now