Capitolul cinici : Afaceri..

334 22 7
                                    

LittleUnicorn07 - Doamne deci imi cer mii si mii de scuze. Nu am mai postat din Februarie!*yay eu e desteapta*. Banuiesc ca poate ai uitat de poveste sau nu te mai intereseaza. But uite acest capitol este dedicat tie si promit ca o sa incerc sa postez saptamanal. Virtual hug  >:D< *dap sunt proasta* Sa nu uitam si de Geo123g caruia i-am promis ca postez de mult timp da ciuciu... :3

AnnaDanielaT

Eu si Austin am mers spre teren, in acest timp vorbind despre pasiunea lui pentru muzica. ''Ally!'' am auzit-o pe Trish strigand. Ea statea in locul unde ne asezasem in ora libera.

Impreuna cu Austin am mers spre Trish. ''Buna, Trish.'' am zambit

Ea si-a mutat privirea spre Austin. ''Ally, acest clovn te deranjeaza din nou?'' a intrebat ea in timp ce se apropia de Austin.

''Nu,Trish. E ok. Admir faptul ca vrei sa ma ajuti, dar el e de treaba.'' am spus in timp ce o trageam pe Trish departe de el.

''De dimineata erati ca si cainele si pisica, totusi.'' imi spune ea.

Am dat din cap. ''Stiu, dar am hotarat sa ii dau a doua sansa.'' am spus ca sa o linistesc.

Aceasta a oftat si i-a zambit ''Bine, dar daca faci doar un singur lucru ca sa o superi pe Ally, te vei trezi intr-o cusca plina cu lei. Ai inteles?'' a spus ea, apropiandu-se iar de Austin.

Austin si-a ridicat mainile sus, de parca se preda. ''Bine..'' spuse aceasta putin speriat. Apoi s-a pus jos.

Am vorbit aproximativ 10 minute despre noi insine, pana cand prietenii lui Austin, Dez si James, au venit spre noi. ''Hey, Austin. De ce stai cu tocilara?'' a intrebat James. M-am uitat urat la el, dar el mi-a zambit ciudat.

''Yo, nu iti face griji, e ok.'' a raspuns Austin, intorcandu-si privirea spre ei.

''Deci,Ally,la ce capitol ai ajuns in Black Beauty?'' m-a intrebat Dez, in timp ce s-a asezat langa Austin.

''Capitolul 14, aproape 15!'' El a scos un pachet de servetele din ghiozdanul sau.

''O sa ai nevoie de astea, crede-ma'' a spus in timp ce mi-a oferit pachetul

M-am uitat ciudat la el, dar am luat pachetul de servetele oricum. ''Multumesc?'' am raspuns

''Frate, de cand ai devenit asa de uncool?'' James l-a intrebat pe Austin. Austin s-a incruntat si apoi s-a ridicat. I-a soptit ceva lui James, iar acesta doar si-a dat ochii peste cap.

''Bine, ramane asa vineri?'' James l-a intrebat pe Austin. Ma intreb ce i-a spus Austin ca sa il faca sa isi schimbe parerea.

''Cu siguranta'' a raspuns Austin si apoi au facut un salut ciudat. James a plecat, iar atunci Austin s-a asezat.

''Daca vrei sa stai cu prietenii tai cool populari e ok, inteleg,'' i-am zis lui Austin cand am realizat ca se uita inspre coltul popularilor.

A dat din cap in semn ca nu. ''Nah, e bine.'' a raspuns, dar iti puteai da seama ca ar fi vrut sa se ridice si sa mearga acolo.

''Deci, Ally, stii sa canti?'' Dez a intrebat mancand dintr-un baton de ciocolata.

''Da, cant la cateva instrumente si un pic cu vocea.'' i-am raspuns

''De asemenea, scrie cantece intr-o carte privata, Nici eu nu am putut citi, deoarece este super protectiva cand vine vorba.'' a exclamat  Trish

''Pentru ca este cartea mea de cantece, carnetel de notite si jurnal in acelasi timp. Daca cineva l-ar citi as muri!'' spun mai tare

''Whoa, Ally stai linistita. Hei, de ce nu tu si Austin faceti o afacere impreuna? Tu ii scrii cantece lui Autin si el le performa. Astfel, visele amandurora devin realitate!'' a sugerat Trish

M-am uitat la Austin si ochii lui s-au aprins. ''Asta e o idee minunata, Trish! Dar tu si Dez o sa ramaneti pe dinafara.'' a zis el

Trish sta un pic si se gandeste. ''Cum ar fi daca...eu as fi managera ta si Dez poate...Dez poate sa faca ce se pricepe el cel mai bine.'' a spus intr-un final razand

Dez si-a scos camera din ghiozdan. ''Sunt un director grozav, sau cel putin asa zic eu. As putea sa directionez videoclipurile.'' raspunde Dez zambind

Austin a zambit si el.''Este adevarat, e bun.'' Toti si-au indreptat privirea spre mine, uitandu-se in liniste.

''Ce e?'' i-am intrebat

''Ce crezi Ally?'' m-a intrebat intr-un final Trish. Toti pareau asa de incantati de idee,

Nu eram 100% sigura de idee.''Nu stiu, am scoala si slujba, nu stiu daca am timp de toate.'' am zis incruntata

''Putem face ceva in legatura cu asta, Ally asta este o idee asa de buna!'' a zis Trish. M-am uitat spre Austin

Mi-a zambit si mi-a dat o privire incurajatoare. Am zambit si eu.''Bine, haide sa facem asta!''

Toti pareau si mai entuziasmati. '' Sa incepem, intalnirile de grupa vor fi in fiecare luni la pran si joi dupa-amaiza?'' a intrebat Trish in timp ce isi scotea carntelul. Nu am vazut-o dedicandu-se asa mult in ceva pana acum.

''Perfect. Deci Ally, cand vrei sa lucram la primul meu cantec?'' m-a intrebat Austin. M-am gandit la asta ceva vreme.

''Am putea sa incepem in seara asta, la Sonic Boom, magazinul de muzica al tatalui meu. Are toate instrumentele deja acolo.'' i-am raspuns si el a zambit din nou.

''Suna bine, fix dupa scoala?'' m-a intrebat verificandu-si telefonul. Am dat din cap in semn ca da. Apoi clopotelul a sunat. BRRIIINNNNGGG! Apoi toti ne-am indreptat spre ultima ora de azi, Istorie.

Am Istorie impreuna cu Trish si toata ora a vorbit despre 'Proiectul Echipa Austin' asa cum ii zice ea.

''De ce nu pur si simplu Echipa Austin?'' a spus si ea am fost de acord.

Pfoai... mama da mult mi-a luat sa traduc continuarea :)) Cam un an. Am tinut capitolul 5 pe jumatatea tradus pentru un an :))) Ma simt asa rau :< Sper ca v-a placut si asta ar veni cam pentru Duminca. O sa incerc sa postez sambata/duminca viitoare. Nu prea am timp, deoarece sunt foarte ocupata cu scoala si teatru, totusi voi incerca sa postez. Imi pare rau celor pe care i-am facut sa astepte. Daca sunt greseli, sa ma scuzati, e 2 noaptea :)))) *ma rog era 2 noaptea, dar ai mei mi-au luat netul fix cand am vrut sa postez :)))*

Cam asta. Good night  Auslly/Raura/R5/A&A fandoms :3

AnnaDanielaT

Bad enough for you / Destul de rau pentru tine{DISCONTINUED}Where stories live. Discover now