Capitolul doi : Incep sa il cunosc pe Austin

471 25 7
                                    

Profesorul nostru de chimie era Dl. Cyprus. Din pacate anul acesta nu il am la chimie. Era cel mai tare profesor din scoala. El este foarte relaxat si rabdator pentru cineva de 40 de ani.

''Bine copii, pentru ca anul acesta avem un nou grup, avem persoane noi. Asa ca sa incepem sa ne cunosatem si sa spunem ceva special in legatura cu noi. O sa incep eu. Hei, sunt Stan Cyprus, dar puteti sa imi spuneti Dl. C, si imi place sa fac lucrurile sa explodeze. Urmatorul.''

Au fost cativa copii care s-au prezent pana a venit randul lui Trish. ''Buna,sunt Trish de la Rosa si am o obsesie...shopping-ul. Si telefonul meu.''a spus confidenta aceasta

Apoi era randul meu. De ce eram asa nervoasa? '' Hei, sunt Ally Dawson si imi place muzica.''am zis repede, usurata ca am terminat. Am trac si daca cineva ma pune sa cant sau sa vorbesc in fata unor peroane eu pur si simplu impietresc.

Dupa cam 10 copii, era randul lui Austin. ''Hei lume, sunt Austin Moon si imi place muzica...si fetele'' a spus acesta apoi s-a uitat la mine si mi-a facut cu ochiul. Umm...? Ce naiba...?  Nici macar nu il cunosc si deja flirteaza cu mine? Ma uit in alta parte.

Cand prima ora s-a terminat, urma ora de matematica. Perfect, Austin era in aceeasi clasa cu mine. Din nou. Bancile erau de o persoana dar in patru randuri. Toata lumea trebuia sa astepte la usa pana cand D-na Roe ne aseza in banci. ''Numele?'' m-a intrebat aceasta.

''Ally Dawson.'' am raspuns si aceasta mi-a aratat locul unde o sa stau. Trish a fost pusa cu doua randuri in fata mea.

''Numele?'' am auzit-o pe D-na Roe din nou.

''Austin Moon.'' l-am auzit pe Austin. Nu m-am deranjat sa ma uit sa vad unde se aseaza. Apoi cineva a tras scaunul din banca de langa mine. M-am uitat in stanga si l-am vazut pe Austin stand jos, cu picioarele pe banca.

A zambit. ''Ce faci? Sunt Austin. Esti Sally?'' m-a intrebat. Mi-am ridicat sprancele cand am auzit ce a spus.

''E defapt Ally.'' am spus si m-am uitat la cartea mea si am inceput sa citesc in continuare. Citeam Wuthering Heights.

''Oh, greseala mea. Deci stiu la ce te gandesti, 'Austin Moon este asa de hot!' Mi se spune de multe ori, dar sa stii nu imi caut prietena in acest moment. Tocmai m-am despartit de o senioara cam enervanta, m-a rugat sa o iau inapoi, dar i-am zis ca nu.'' a rostit acesta cu un ton narcisist.

Am incercat sa il ignor in mare parte.

''Um...? Vorbeai cu mine?''am zis sarcastica. El doar si-a fluturat parul si si-a intros privirea. Oh multumesc mult ca a terminat. Am crezut ca o sa palavrageasca despre el toata ora.

Ora de matematica a trecut super repede. De obicei iubesc matematica, dar nu ma pot concerta cand un narcisist care nu poate sa se opreasca din a isi complimenta parul blond de fiecare data cand raspunde corect sta fix langa mine. Trebuie neaparat sa ma mut la clasa de matematica avansata urmatorul semestru ca sa nu mai stau cu Austin ''narcisitul si enervantul'' Moon. Urmatoarea ora era Engleza si ce bine ca nu avea si el aceeasi ora. In curand era a treia ora care pentru mine si Trish era ora libera.

Ne-am asezat pe teren, in aceelasi loc in care ne-am asezat si inainte de prima ora. Citeam Bleack Beauty si Trish era ,ca de obicei, pe telefon. Doi baieti au trecut pe langa noi. M-am uitat in sus, dar soarele imi intra in ochi. ''-tusit- Tocilara! -tusit-'' l-am auzit pe Austin plangandu-se in timp ce el si Dez s-au oprit in fata noastra.

''Vorbeai cu mine din nou? Scuze, nu vorbesc limba nesimtitilor.'' am ras si m-am uitat la Trish. Mi-a zambit. Austin nu parea deloc amuzat, ceea ce mie mi se parea amuzant.

''Ha, buna asta. Unde ai auzit-o? La cublul pentru sah?'' a intrebat Austin sarcastic.

''Defapt am auzit-o la mama ta azi dimineata, nu stie cat de tare se aude vocea ei...'' am zambit inocent, cu toate ca deabia ma abtineam sa nu ma ridic si sa il lovesc in fata.

''Mda, hai sa mergem Dez, pana nu scoate limba la noi si CHIAR ne raneste sentimentele.'' a ras acesta. Dez a ras si el , dar dupa ce Austin s-a departa acesta s-a aplecat si mi-a soptit ceva.

''Capitolul 15 te va face sa planngi.''mi-a zambit si apoi s-a indreptat spre Austin,

De ce statea cineva asa de dragut ca Dez cu cineva asa de nesimtit ca Austin?

Hei! Scuze ca a durat atata sa postez capitolul :3 Sper sa va placa. Imi pare rau pentru eventualele greseli.

AnnaDanielaT :3

Bad enough for you / Destul de rau pentru tine{DISCONTINUED}Where stories live. Discover now