Capitolul sapte : Toata seara

275 17 12
                                    

M-am trezit in jur de 2 noaptea. M-am uitat prin jur si l-am vazut pe Austin cantand la chitara. Am observat o patura albastra cu care eram invelita, iar capul meu era asezat pe o jacheta neagra de piele. Era jacheta lui Austin si mirosea foarte bine. ''Austin, cat de mult am dormit?'' am intrebat ridicandu-ma si cascand.

Mi-a zambit. ''Cateva ore, poate?'' Mi-am intins mainile. El a ramas intr-un tricou rosu, deoarece mi-a dat mie jacheta lui. Apoi am ramas surprinsa.

''De ce nu m-ai trezit?'' am zis panicata

El a continuat sa cante la chitara. ''Pentru ca pareai foarte obosita. Aveai nevoie sa te odihnesti. Deci, ti-am salvat cateva felii de pizza, te-am invelit cu o patura si am inceput sa cant.'' a raspuns. Nu m-am putut abtine sa nu zambesc.

De cand a devenit asa de bun? ''Dragut din parta ta. Multumesc, Austin. Deci chiar ai mai lucrat la versuri?'' am intrebat impresionata.

''Pai, nu chiar. Am tonul, dar nu am versuri.'' a zis si a inceput sa cante niste acorduri.

''M-am gandit la unele in somn. Ce crezi despre : Flip a switch, turn on the lightning'' am intrebat inrezatoare

Austin a fost de acord. ''Da, suna bine.''

O ora mai tarziu, am avut gata prima parte si acordurile.''Ok si cum facem a doua parte?'' a intrebat

Mi-am rasfoit cartea. ''Ma gandeam la : This could be, an overnight sensation?''

A zambit din nou. ''Perfect''

Am chicotit, whoah, am chicotit in mod nervos...Cumva, imi place de Austin? Nu, nu fi stupida Ally, e prietenul tau. Dar ceva inauntrul meu si-a dat seama ca minteam.

*

Urmatoarea zi la scoala, Trish a venit alergand spre mine ''Ati terminat cantecul? a spus zambind. Eram afara, la dulapuri. M-am asezat pe banca opusa lor.

''Da, ne-a luat toata noaptea... Trish, pot vorbi cu tine o secunda?'' am intrebat nervoasa. S-a asezat curioasa langa mine.

''Normal. Suntem cele mai bune prietene, imi poti spune orice.'' a zis cu o voce mai serioasa

''Ok, deci eram treaza cu Austin si am adormit. Dar cand m-am trezit, Austin ma invelise cu o patura, fapt care a fost foarte dragut-'' am inceput sa explic

''Versiunea mai scurta, te rog?'' m-a intrerupt Trish

''Oh,bine. Cred ca...imi place putin de Austin.''am continuat rapid, zambind rusinata. Trish a ramas surprinsa.

''EEEEPPPP! Ally! Asta este al doilea baiat de care iti place, daca il incluzi pe Elliot. Trebuie sa ii spun lui Austin!'' a spus incantata Trish si s-a pregatit sa se ridice.

Am prins-o la timp de mana si am oprit-o. ''Nu Trsih! In primul rand, vorbet mai incete, in al doilea rand, nu poti! Il stiu doar de o zi, in plus nu vrea o iubita. Si am zis ca imi place putin. Nu mult!''

''Bine, nu ii voi spune lui Austin. Dar sa tin un asemenea secret este prea mult pentru mine. Trebuie sa imi faci o favoare in shimb.'' a spus calma

Mi-am incruntat sprancenele suspicioasa. ''Ce mai este de data asta Trish?''

''Paiiiii...Am o noua slujba ca ospatar la un hotel restaurant si incep de sambata. Adica in aceeasi zi cu reducerea de la Jules' Jewels. Deci...''

''Deci vrei sa merg eu in schim, ca sa poti merge la reducere?''

A dat din cap, zambind si mi-am dat ochii peste cap. ''Mi-ai scos cuvintele din gura!''

Am oftat. ''Bine, doar nu ii spune lui Austin.''

Fix cand am zis asta, Austin si Dez au venit de dupa colt. ''Nu ii spune lui Austin ce?'' intreaba Austin suspicios

Am chicotit nervoasa din nou. ''Um, nu ii spune lui Austin despre...petrecerea surpriza de felicitare dupa prima ta perforamnta la televizor. Dar acum ai aflat! Banuiesc ca ar trebui sa o anulez...'' am mintit. Urasc sa mint, dar nu am putut sa ii spun lui Austin ca imi place de el.

''Ce? Pe bune? Frate, scuze Ally. Te rog nu anula petrecerea!'' Austin m-a implorat asezandu-se langa mine pe banca. Inima imi batea asa de tare incat imi era frica ca ar fi putut auzi!

''Prea tarziu. Scuze Asutn, dar deja stii de ea.'' am zambit triumfatoare inainte de a ma ridica si a pleca cu Trish de langa ei.

Odata ce am dat coltul, Ttrish m-a oprit. ''Sa ne ascundem aici. Putem sa auzim despre ce vorbesc!''mi-a soptit Trish. S-a uitat dupa colt.

Am ascultat si eu. ''Dez, pot sa iti spun ceva?E destul de personal.'' l-am auzit pe Austin spunand. Dez s-a asezat pe banca langa el.

''Desigur prietene. Pai, cand o mamica si un tatic se iubesc foarte mult-'' a inceput Dez, dar Austin l-a intrerupt.

''Scarbos! Nu asta! Dez, e ciudat sa iti placa de cineva pe care deabea il cunosti?'' a intrebat. M-am uitat la Trish. S-a uitat la mine confuza.

Am continuat sa ascultam convorbirea. ''Cine este?Haide frate, poti sa imi spui. Cel mai probabil o sa uit peste 10 minute oricum.'' a glumit Dez

Austin s-a ridicat parand agitat. Apoi s-a intors spre Dez. ''E Ally. Am stiut ca o sa se intample asta. Ma indragostesc prea repede de persoane. Nu stiu ce sa fac!'' a zis si s-a asezat pe banca din nou. M-am uitat la Trsih cu groaza. Austin ma place?

Trish a zambit larg. ''Este perfect!'' a spus si am continuat spionatul.

''Nu te stresa. Poate nu te place in felul ala. Dar as putea sa o fac sa. Lumea imi spune...'' a soptit urmatoarea parte'' Soptitorul Iubirii" (aka The Love Whisperer)

As fi vrut sa merg la ei si sa spun : ''Imi place de tine in felul ala!'' , dar nu am putut.

''Nu stiu.'' a raspuns Austin. A soptit urmatoarea parte ca si Dez. ''si nimeni nu iti spune asa!'' Dez s-a incruntat la el. Austin s-a ridicat din nou''Si vreau ca ea sa decida daca ma place sau nu fara sa o presez." BRRIIINNNGGG! ''Haide, sa mergem la clasa.'' Austin a zis in final inainte sa plece cu Dez.

M-am intors spre Trish, amandoua inca in stare de soc. ''Austin ma place?'' am intrebat doar ca sa fiu sigura.

M-a asigurat entuziasmata. ''Dap. Si acum ce o sa faci? Il intrebi daca vrea sa iesiti in oras?'' a intreba indreptandu-se spre dulapul ei.

Am urmarit-o. ''Nu stiu, nu il cunosc prea bine si in plus s-ar panica. E probabil destul de nervos pentru Joi. Oricum am munca, scoala si Echipa Austin acum, nu am timp de intalniri. Poate ar trebui sa ramanem prieteni deocamdata.'' am zis aproband in gand.

Trish si-a scos cartile din dulap. ''Este alegerea ta.'' a acceptat. Apoi am mers spre urmatoarea ora.

.

.

.

Pfoai, uite si urmatorul capitol. Stiu ca am promis capitolul asta pentru februarie, dar nu stiu a fost o perioada mai grea. Ca tot nu aveam ce face m-am gandit sa scriu la capitol. Scuze pentru greseli, voi mai corecta din capitol maine adica azi xD. Si uite asa, aveti capitolul 7, fresh, la ora 5 =)))))

Cam asta e tot. Sa aveti o zi buna :3

AnnaDanielaT

Bad enough for you / Destul de rau pentru tine{DISCONTINUED}Where stories live. Discover now