Capitolul trei : Muzica

370 25 9
                                    

A patra ora a inceput si era Muzica cu D-na Andrews. Trish nu era in clasa cu mine, dar ghiciti cine era? Austin, Pot sa jur ca ma urmareste! D-na Andrews obisnuia sa fie un mare star in anii 90, dar a renuntat la tot ca sa invete elevii despre muzica.

Aceasta a inceput ora rugandu-ne sa ne asezam intr-un cerc si sa spunem la ce instrument cantam. Am aflat chestii precum ca o fata pe nume Jenny canta la saxofon sau ca un baiat numit Sammy canta la tobe. D-na Andrews a venit langa mine si m-a intrebat ce faceam.

''Scriu cantece, cant la pian si stiu cateva acorduri la chitara.'' am raspuns. Aceasta mi-a dat un zambet incurajator si apoi s-a mutat la urmatorul student.

Apoi a ajuns la Austin. ''Sa vedem, cant din voce si cant la : tobe, chitara, pian, saxofon, trumpeta, bass, kazoo... ce am uitat?'' s-a intrebat singur.

''Hmm...o personalitate decenta'' mi-am zis incet. Cred ca m-a auzit pentru ca s-a uitat la mine ciudat.

''A da, am uitat de cimpoi.'' a zis. D-na Andrews si-a ridicat sprancenele.

''Poti sa ne arati un pic din talentele tale?'' a intrebat aceasta aratand spre pianul, tobele si chitara de langa cercul nostru de elevi. Daca a mintit atunci toata lumea ar fi vazut ca nu e capabil. A inghitit in sec si a spus ca o va face.

A inceput cu tobele. Le-a lovit tare si puternic. Un ritm s-a format. Cand a terminat cu tobele toata lumea a aplaudat. Inafara de mine...era destul de impresionant. Apoi s-a dus spre chitara. A cantat niste acorduri, iar toata lumea a aplaudat , pana si eu. Apoi s-a indreptat spre pian. Mi-a dat ochii peste cap. In nici un fel nu e mai bun la pian decat mine. A cantat o piesa usoara si frumoasa. Cum poate cineva cu o peronalitate asa de rea sa produca niste muzica asa de buna. Am aplaudat din nou impreuna cu toata clasa.

''Wow, asta da talent. Deci, cine urmeaza? Sa vedem...'' D-na Andrews a spus in timp ce scana clasa cu privirea. Si-a fixad ochii pe mine. ''Ah, sa vedem cum canti Ally.''mi-a zambit. M-am uitat in jur si mi-am scuturat capul.

''Nu, e-eu mu prea cred.''am spus. Toata lumea se holba la mine, asteptand sa ma ridic. Inima imi batea ca si cand tocmai am alergat la un maraton! Austin se uita la mine.

''Ce astepti Ally? m-a intrebat , zambind malefic. M-am uitat urat la el. TREBUIA sa ii arat ce pot sa fac. M-am ridicat si m-am asezat la pian. Mi-am pus mainele pe clape si imediat mi-a venit greata. Mi-am luat mainele de pe clape si m-am ridicat.

''Ha! Nici nu poti sa canti! Pun pariu ca nici din voce nu poti sa canti.'' a ras Austin. Lacrimi au inceput sa curga ,din ochii mei, pe obraji. Nu peste mult timp am fugit din clasa.

Am fugit in curte si m-am sprijinit de perete. Este oficial cea mai nasola zi! In doar 4 ore, o singura persoana mi-a facut viata scoalara un iad pe pamant! Si nici macar nu este pranzul!

Peste cateva minute o umbra si-a facut aparitia. M-au uitat in sus si surpriza, era Austin.

Hei! Si pentru inca mai e o zi de vacanta fara scoala m-am gandit sa postez azi si maine. Dupa ce incepe scoala voi posta mai rar. O data, maxim de doua ori, pe saptamana. Scuze pentru evenutalele greseli, dar am cam scris pe fuga.

AnnaDanielaT :3

Bad enough for you / Destul de rau pentru tine{DISCONTINUED}Där berättelser lever. Upptäck nu