4.Rész

1.8K 147 9
                                    

~Jimin pov.~

~Yoongi elmenése után Jungkookkal~

-Itthagyott a Gazdád-nevetett Jungkook.Elég idegesítően röhög,de így is odabaszott amit mondod.Gazdám....meg a rák.Ember vagyok,egy önálló ember.

-Meg a faszt.....NEM A GAZDÁM!!-üvöltöttem remélve, hogy "Uram" nem fordul vissza.Az kéne még,hogy visszajöjjön hisztizni.Mocskos szemét láda.

-Persze.....És tulajdonképpen miért is áll a farkad?-terelte a témát-Tudod takarón át is látszik...-BAZDMEG.Why?!Utálom,hogy ez van.Miért nem álltam ellen?Miért nem szöktem meg?!Miért hagytam,hogy elvigyen????!!
Most itt ragadtam álló fallosszal egy pszichopata strici gondjaira bízva.

-Nem a te dologod-vágtam vissza.Ez a pöcs engem ne baszogasson.

-Ez igaz,de a helyedben vigyáznék a számra,mert hát itt vagy kikötözve-simított végig a láncokon-A gazdid semerre,szóval ki vagy szolgáltatva nekem-mosolygott perverzen.
Faszom,faszom,faszom........Ha ez itt megerőszakol....."Gazdám" tutira idegbeteg lesz és Ő is megerőszakol....és én egyiket sem akarom.FÉLEK.Az előbbi nagy szájú JiMin sehol sincs.Rettegek,éppcsak betöltöttem a felnőttkort.Azt régen tudom,hogy meleg vagyok,apa vert is érte eleget,de fiúm még nem volt és nem egy strici vagy egy rabó őrült kegyeire akartam bízni az ártatlanságom.De hát nem úgy áll a dolog,hogy dönhetek erről és ez megrémít.

-Mit fogsz tenni?-kérdeztem elhaló hangon.
Aztán megtörtént a szüzességemet megmentő körülmény,aminek részben hálás lehetek.Felmordult a hasam.

-Ohh a kis Mochi éhes??Nem etet a gazád?Ne aggódj akkor,majd én megetetlek!!!-és ezzel elkezdte levenni gatyáját.Csak ne az legyen amire gondolok,kérlek istenem!!!!

-Nehh..nehhm kell......-remegett a hangom.Ami sajnálatos módon még az én fülemnek is erotikusan csengett.Közben levette alsóját is és egy szál faszban nézett rám.

-Ne mondd így,mert nagyon beíndít-arca közelített hozzám.Letérdelt és ajkaival felém közelített.Érzetem,hogy párnái végig simítják arcélem,majd a számhoz hajolt.
Na ezt biztos,hogy nem!!!!Nincs az az isten,hogy vele csókolózzak életemben először!!!!! Amennyire tudtam összehúztam a két ajkam-Hmm,ellenkezünk Mochika???Sebaj akkor rögtön szoptatással kezdjük-ezzel felállt és a farkát felém tartotta.

-Remélem nem hitted,hogy a számba veszem!-jelentettem ki határozottan,majd ezt megpecsételve elfordítottam a fejem.

-Remélem nem hitted,hogy itt feladom-ironizált,aztán ráfogott az álkapcsomra és maga felé kényszerítette az arcom-Tátsd a szád vagy betöröm azt a csinos kis orrod,neveletlen dög!!-válaszadásra nyitottam ajkaim,de kihasználva a helyzetet,a számba lökte merevedő tagját.Most mit tegyek?!-Szopjad már!!!!-lökött egy a csípőjével,így mélyebbre dugva merevedését.Mivel nem mertem már ellenkezni megpróbáltam valamicskét összehozni,de nem volt könnyű-Istenem,hogy neked még ez sem megy!-ekkor megfogta a hajam és kedve szerinte mozgatta fejem méretén.
Hirtelen telefon csörgésre lettem figyelmes,de nemhogy abbahagyta volna, ugyanazzal a lendülettel folytatta tevékenységét.
-JungKook...-valami,nem értettem pontosan-...haza...-még valami.A hangja "Gazdámé" volt,biztosan Ő telefonált.
--Mih...mhoondd még...egyszerhhh-kezdett dumálni a nyúlarc,közben folyamatosan dugta a szám.Viszont ahogy beszélt nyögött is.Áhh szóval eddig visszafogta...most legyek büszke magamra?Mondjuk mire?Az még hagyjál,hogy ronda és kövér vagyok,de jelenleg egy játékszer.Egy pszichopata saját játéka,kutyája.
-.......-megint nem hallottam-Mochinak!!-üvöltötte a végét.Mit akar ez velem?!!Nincs itt,de így is tönkre baszná az életemet!!Mondjuk már azzal elbaszta,hogy a részese lett.Azzal csak rontott a helyzeten,hogy itt hagyott kikötzve ezzel a seggfej nyúl fejű stricivel,mit akarhat még???
-Kihh...vhan...khhötözve-Jungkook egyre mélyebbre nyomta a farkát és hányingerem lett tőle,alig kaptam levegőt.Akárhogy küszködtem nem jutottam elég oxigénhez,pedig határozottan szükségem lett volna rá.
-Akkor tartsd oda a neki a telefont bazdmeg!!!-na végre tisztán hallottam.Ideges,mint a franc....mi van "Gazdám"?!Hmmm?!Nem sikerült valaki más életét is tönkre vágni???!! Ekkor nyúlarc végre kihúzta tagját a számból én pedig eszeveszett módjára kezdtem köhögni.Ez nem normális!!
Épp sikítottam volna,hátha "Uram" levágja,hogy mi a helyzet itt.De az a mocsok nem hagyta.
-Mhoost...mhoost nem igazánhh thuddh beszhhhélni...-mondta majd ismét birtokba vette párnáim,így megakadályozva a sikításom.
-Te mocskos köcsög.Azonnal húzd ide a beled és talán nem öllek meg!!!-krágota mérhetetlen dühvel "Gazdám".
-Nheeeem....AHH....-itt konkrétan letolta torkomon a családi ékszert-...mhajd...thhalálkozunkhh-rakta le a telót,majd még egy nagyot lökött és elélvezett.Anyagának egy része a torkomra,a többi az arcomra ment.Ekkor befogta az orrom és szám-Na most addig nem hagyom,hogy levegőt vegyél míg szépen le nem nyeled a gecim!-választásom nem igazán volt szóval undorodva nyeltem le a meleg enyhén sós folyadékot-Jó kutya, látod én megetetlek....szólj bármikor,ha repeta kéne-paskolta meg szabad kezével arcom,majd elengedett.

Rabolj el! [YoonMin]Where stories live. Discover now