2.16

534 32 0
                                    

Седем месеца по-късно

Терминът ми беше на втори февруари.Ден след рождения ден на Хари.Коремът ми беше огромен,но той казваше,че съм красива.

-Нямам търпение да разбера пола на бебето!Защо трябваше да го оставяме изненада?-намръщих се.

-Защото е по-забавно да гледам как мислиш за възможностите.Мисля,че е сладко.-Хари се усмихна,а аз извъртях очи,но направих същото.

Просто мисълта за пола на бебето ме караше да полудея.Ако беше момиче,си представях как ще ѝ обяснявам разни неща за менструацията и бременността,а ако беше момче,как щях да играя футбол с него и Хари.

-Пак се отнесе.Толкова си разсеяна тези дни.Тревожи ли те нещо,скъпа?-той погали корема ми,веднага след което усетих малко ритане срещу ръката му.Той ме погледна и се усмихна широко.Сллжи и другата си ръка и отново се случи същото.

-Вече ме усеща!Мъничето се размърда!-Хари ахна и прегърна големия ми корем.Разроших косата му.

Той винаги се натъжаваше,когато бебето не го ритнеше,а това се случваше доста рядко.Не се беше случвало от шестия месец,а сега съм в деветия.И сега,когато бебето ритна цели два пъти,можех да усетя колко се радва.

-Знаех си!Знаех си,че ще се случи!-той още се вълнуваше,докато силна болка не ме прониза.Изкрешях и усетих нещо течно под себе си.О,не!

-Водите ми изтекоха!Хари,пали колата!Бързо!-изкрещях.Той беше смаян и не може да повярва,че ще раждам.

Разтърси глава и ме взе на ръце,макар че бях един тон.Добре че бяхме в хола и излязохме бързо.Дори не си бях сложила обувки,не знам как той си е сложил.

-Спокойно,любов,всичко ще е наред!Обещавам ти.

Хари запали колата и потегли към нашата болница.Тя беше най-близо,за което изключително много се радвам в  момента.

Минаха близо десет минути,в които бебето ме риташе ужасно силно,а Хари се опитваше да ме успокои,шепнейки различни сладки и мили неща.

-Жена ми ражда!Помощ!!!-той изкрещя в средата на болницата,когато точно минаваше нашата докторка.

-Хайде,мила!Да те намерим стая.Хари,ти ще влезеш с нас.-тя ни замъкна към асансьора.Получих още една контракция,но тя беше най-силната.Усетих как бебето е на път да излезе.

Everything Is One Big Mess>>>>H.S.FanfictionWhere stories live. Discover now