Деветнадесета глава

1.1K 54 4
                                    

Преди да започнете с четенето,искам да ви кажа,че посвещавам тази глава на всички хора,които са болни от рак.Те трябва да знаят,че са най-смелите хора на света,защото имат смелостта да се борят и да вярват в това,че някой ден отново могат да се разхождат свободно по улиците.Има хора,които се подиграват на това,но не разбирам защо.Да не би да се смятат за по-велики от другите?Не.Всички живи същества на тази планета са равни и всички имат правото на живот.Той е безценен,така че не се опитвайте да разрушите един такъв чрез подигравки и насилие.Защото един ден,докато ходих със семейството си да сменяме паспортите ни.Тогава срещнах едно момче или по-скоро мъж,който имаше рак.Гледаше нещо в телефона си,а аз се попитах какво ли прави тук? и докато си стоях,видях как момиче се приближава до него.Стана ми интересно и погледнах в тяхната посока.Тя го хвана за ръката и двамата тръгнаха с усмивки на лицата.Тогава ме обзе приятно чувство.Точно в онзи момент разбрах,че всеки може да е щастлив,независимо от съдбата му.Моля ви,не бъдете лоши с другите хора,щом не знаете за живота им.Е,приятно четене.Обичам ви!♥♥♥






С Хари решихме да се разходим в парка,близо до вкъщи.Не бях го посещавала от ммого време,затова се зарадвах,когато ми предложи.

-Сара!-извика той от кухнята.Правеше смутита.-Готова ли си?-попита.

-Слизам!-извиках в птговор.

Облякох черния си блейзер и излязох от стаята си.Видях Хари да пие от смутито си.С ягода и банан както винаги.Това беше любимта му комбинация от бебе.

-Манго,киви и папая.-подаде ми шишето и му благодарих,целувайки бузата му.Щяхме да си поговорим доста за отношенията си.Поне така планирах.

Хванахме ръцете си и потеглихме към паркчето.

-Какво мислиш,че ще стане по-нататък?-опитах се да разчупя неловката тишина.

-Хм?Извинявай,не те чух.-обърна се чак сега към мен.

-Какво мислиш,че ще се случи с нас след период от време?-повторих с усмивка на поведението му.

-Какво имаш в предвид?-вдигна вржда и се спря.Посочи пейката срещу нас в знак,че иска да седнем.Настаних се удобно и изчаках и той да седне.

-Ами,знаеш....обикновено хората,които правят секс без чувства се влюбват все някога.Мислиш ли,че това може да се случи и с нас?-изчервих се.

Everything Is One Big Mess>>>>H.S.FanfictionWhere stories live. Discover now