10. İhanet

61.4K 4K 1.5K
                                    

İyi geceler güzel insanlar... Can okurlar Payelll'in yazma sebepleri...

Keyifle okuyun...

...

Ona doyması ne mümkündü, baktıkça bakasını getiren kadındı Efruz. İç çekerek kapı koluna uzandı Kartal. "Yemeğe gidelim önce." dedi Efruz'dan alamadığı gözleriyle.

"Olur. Açım zaten. Bugün bir şey de yemedim."

İncecik bedende gezdirdi kara ateşlerle yanan gözlerini. "Daha ince olmanı beklemiyorum. Diyet yapmıyorsun değil mi?"

"Hiç yapmadım bu güne kadar, sadece iştahım yok."

Kapıdan birlikte çıktıklarında Kartal kimseden çekinmeden kolunun altına aldığı karısıyla asansöre ilerliyordu. Holding boşalmıştı zaten. Etrafta kimseyi göremiyorlardı veya öyle sanıyorlardı. Aşk gözlerini pembe bir duvarı boyayıp önlerine set niyetine çekmişti.

Birlikte konuşarak bindikleri asansör kapandığında onları izleyen bir çift gözden habersizlerdi. Gözleri kısılmış kadın bir köşede hayretler içerisindeki bakışlarla onları izlemişti. Elinde olan telefonuna çevirdi dikkatini sonra. Telefonun diğer ucundaki başka bir kadın hemen açmıştı telefonu.

"Seherciğim."

Holdingde personel müdürü olarak çalışan Seher, telefonun diğer ucundaki Canan'a anlatacaklarını sıralamaya başladı. Duyacakları kadını memnun edecekti. Dedikodu, magazin camiasında  sudan önce gelirdi.

"Canan, ne gördüğüme inanamayacaksın!" dedi Seher büyük bir heyecanla.

"Ne?" diyen Canan yerinde doğrulmuştu hemen. Canan için ekmek ve su gibiydi bilmediği ve duyacağı taze dedikodular.

"Kartal Sipahi ve Efruze Duman! biraz bekledi ve" az önce sarmaş dolaş holdingden ayrıldı." dedi . Seher rahatlamış sesiyle asansöre ilerledi. İçinde tutmak ona göre bir şey değildi.

Canan'ın gözleri bir an büyüyüp ardından öfkeyle kısıldı. "Ne diyorsun sen?"

"Gördüğümü şekerim. Kartal'ın yeni gözdesi Efruze Duman. Hallerine bakacak olursa bayağıda ileri. Asansöre bindiğinde öpüyordu Efruze'yi. Şenay'ın haberi var mı sence?"

Kartal'ı yıllar önce terk eden sevgilisi Mine'nin en yakın dostuydu Canan. Kartal ile çok ilgisi hiç olmamıştı ama ondan nefret ediyordu. Ona göre en yakın dostu Kartal yüzünden çekip gitmişti buralardan. O günden bugüne Kartal dendiğinde nefreti gün yüzüne çıkıyordu.

"Demek öyle."

"Öyle canım. Dedikoduyu sana yükledim gerisini sen halledersin."

Canan sinsice sırıttı. "Sen merak etme hayatım, ben ne yapacağımı bilirim. Sen yine görürsen haber ver bana. Öpüyorum ve çok teşekkür ediyorum. Hafta sonu seninle kafede buluşur bir kahve içeriz."

"Oldu canım." Seher asansöre binip holdingden ayrılırken, Canan neler yapacağını düşünmeye başlamıştı. Kartal'dan intikamını Efruze'nin adını çıkararak çok güzel alacaktı. "Az bekleyelim." diye mırıldandı kendi kendine. "Bakalım neler yapabiliriz." Aklına Mine gelince gözleri özlemle dolmuştu. "Ah arkadaşım neden gittin ki. Senin koltuğuna başkaları oturuyor."

Kartal Pençesi - Kitap olduWhere stories live. Discover now