00.19

190 20 4
                                    

        ☽ ☾ 

 Aslında bugün Kutay'ın karşısına geçip, 'aradığın kız benim.' demem gerekiyordu. Fakat dünkü mesajlardan dolayı artık onu yapacak cesareti kendimde bulamıyordum. 

Hızlıca hazırlanıp aşağı indim. Aleyna çoktan gelmişti, gülerek arabaya bindim ve Dilem ile Aleyna'yı yanaklarından öperek günaydın dedim. İkisi de aynı şekilde gülerek cevap verdiler.

Nazların evine geldiğimizde Naz kapıda bizi bekliyordu. Arabaya koştu ve arka kapıyı açarak yanıma oturdu.

"Biraz daha geç gelseydiniz." dedi sahte bir sitem ile. Aleyna ise dikiz aynasından Naz'a bakarak,

"Sana günaydın bebeğim." dedi ve güldü. 

Okula vardığımızda Aleyna bize dönerek,

"Siz inin, ben arabayı park edip geleceğim." dediğinde başımızı sallayıp arabadan indik.

Dilem koşarak Mert'e sarıldı. Mert ise gülerek Dilem'in yanağından öptü. Ben onları gülerek izlerken Aleyna'da yanımıza gelmişti.

Naz göz devirerek bize döndü,

"İğrençler, ben sınıftayım." dedi ve okula girdi. Aleyna ve ben ise gülerek Naz'a bakıyorduk. 

"Sanırsın kendisinin sevgilisi yok." diyen Aley'e dönüp kafa salladım.

Dilem Mert'ten ayrıldığında.ortamıza geçti ve ikimizin de koluna girdi biz de gülerek kol kola okula girdik.

Sınıfa çıktığımızda Naz çoktan kafasını sıraya koymuş uyuyordu. Ben gülerek yanına geçtiğimde kafasını kaldırıp bana baktı  ve tekrar kafasını sıraya koydu. Ben gülerek sandalyeye oturduğumda içeri Kutaylar girdi.

Aleyna sırasından kalkıp Alper'i öptütüğünde, Alper de Aleyna'nın belinden tutarak onu kendine çekti ve alnına öpücük bıraktı.

Kutay ise kusma taklidi yaptı ve gülerek Alper'e omuz atıp sırasına oturdu. Alper ise Kutay'a göz devirdi ve Aleyna'ya sarıldı. Aleyna ise Kutay'a bakıp dil çıkardı. Kutay onu görmezden gelerek Mert ile konuşmaya başladı.

Ben mi? Ben ise elimi çeneme dayamış Kutay'ı izliyordum, o sırada göz göze geldik ben hızla gözlerimi ondan çektim. Bir süre sonra tekrar ona bakma isteği duyunca yavaşça kafamı ona çevirdim ve sanki bunu bekliyormuş gibi gözleri beni buldu. Ben yine hızlı gözlerimi çekince kahkahasını duydum.

Salak Sude!

Ders edebiyattı, edebiyattan nefret ettiğimi söylemiş miydim? Edebiyattan nefret ediyorum.

"Gençler biliyorsunuz ki bir aya yakın bir süre sonra okullar kapanacak, bu yüzden haftaya bir gezi düzenledik, broşürleri koridorlara astık okuyabilirsiniz." dedi ve sınıfa bakıp somurtmaya başladı. Bu kadını üç yıldır gülerken hiç görmemiştim.

 Ardından bir kaç gezi ile ilgili şeyler söyledi Pınar hoca, ancak ben o sırada Naz gibi kafamı sıraya koymuş ve gözlerimi kapatmıştım.

"Otobüs ile Antalya'ya gideceğiz ve orada üç gün kalıp tekrardan İzmir'e döneceğiz." dedi ve gözlerini sınıfta gezdirdi. Çoğu kişi heyecanla Pınar hocaya sorular soruyor, ve gelmek istediklerini söylüyorlardı.

Aleyna ve Dilem hızla arkalarını döndüler,

Dilem, "Gidiyoruz kızlar, itiraz kabul edilmeyecektir." dedi gülerek. Naz ise uykulu sesi ile,

Görüldü☽ ☾ -texting-Where stories live. Discover now