00.01

462 28 0
                                    

Multi/Kutay

☽ ☾ 



minuty; Bugün okula gelmedin,


minuty; Bir şey mi oldu?



kutaytunç; Sanane


minuty; Sana ne*



kutaytunç; Her neyse işte.


minuty; Sinirlisin sanırım, neden dünkü maçı kaybettiniz diye mi?

(Görüldü)


Ben kafamı telefondan kaldırıp bankta tek başına sigara içen çocuğu izlemeye devam ettim. Sinirliydi işte oturuşundan belliydi. Tabi sinirli olurdu dünkü maçı kaybetmişlerdi ve kaybettikleri okul takımı düşmanlarıydı, çok koymuştur be. Kıyamam...

Bir yarım saat daha sigara içti. çok içiyorsun Tunç ve bu sana zarar veriyor, istemiyorum... Sana zarar veren hiç bir şeyi istemiyorum.

En sonunda kalkınca ben de kalktım. Eve gidecekti sanırım. Ya da Berke, Alper veyahut Mert ile buluşacaktı. İçimden lütfen eve gitsin diye dua ettim. Eve giderse aynı yoldan gideceğimiz için onu daha çok görürdüm. Ve onu daha çok görmek istiyordum.

Ben içimden eve gitmesini dilerken  ayağımın taşa  takılması ile sendeleyerek onun sırtına çarptım. Cidden Sude sakarlığın sırası mı sence!? Utançtan kafamı onun sırtından kaldıramazken o hafifçe arkasını döndü.

Yüzümü sonunda kaldırabildiğim de utanç duygusundan dolayı kısık sesle özür dilerim diye mırıldandım. Kutay ise kaşları çatık bana bakıyordu.

"Sude sen bu saate dışarıda ne arıyorsun?" diye sordu kaşları hala çatıkken. Ya bir insan kaşları çatıkken bile tapılası olabilir miydi? Kutay Emir Tunç... o olabilirdi.

"Ş-şey eve gidiyordum, kursum vardı da geç bitti." diye geveledim.

O ise hala sert bakıyordu ama bakışları azda olsa yumuşamıştı.

"Tamam geç kalma, git hadi." dedi.

Ses tonu öylesine ağabeyim gibiydi ki içim acıdı. Sevdiğiniz adamın sizi kız kardeşi olarak görmesi berbat bir şey. Biliyorum çünkü yaşıyorum...

Kafamı tamam anlamında sallayarak yürümeye başladım. Kutay arkamda kalmıştı, lanet olsun. Geri zekalı Sude önündeki taşa bile dikkat etmiyorsun, aptal! 

Senin yüzünden onu daha az göreceksin.

Sahip çık şu aptal aşık yanına.


  ☽ ☾

Görüldü☽ ☾ -texting-Where stories live. Discover now