Teplokrevná vrašda a únoz

30 3 0
                                    


Ráno se Trsistan probudil jako první. Izolda ještě spala. Tristan vzal její hřeben a brutálně zavraždil čyčy. On jí totiž neměl ráda a pelichala. Pak se potřeboval zbavit těla. Zabalil čyčy do Izolděnejch plavek a pomalu se vyplížil z komnaty. Bohužel Izoldina komnata byla nejvýše, takže Tristanovi trvalo tak 20 minutek než slezl všechny ty schody. Pak se musel dostat přez kuchyň a veliký sál. Když se konečně dostal ven, zamířil přímo k skalám, které bylo u Králova přístaviště. Zdíval se do moře a jeho vln, které se v pravidelných intervalech přibližovaly a vzdalovaly dál do oceánu. Podíval se na uzlíček ve své náruči a na chvíli ho přemohl smutek. Ale věděl, že musí zůstat silný. Zavřel oči a chvíli se přemlouval, ale nakonec hodil celý uzlíček i s čyčy dolů do hluboké vody.

V tu ránu uslyšel hlasitý křik z nejvyšší komnaty. Bylo zřejmé, že to byla Izolda, Tristan se hned vydal za ní a Izolda mu všechno pověděla, že neví kde je její čyčy a Tristan ji utěšoval, že je v pohodě a že jenomo někam zabjehla. V tu ránu došel král a začal křičet na Izoldu, že ví co jí čeká když bude tak křičet, zavolal že, heeeej stráže, vodvedte ji do zalare. A tak ju odvedli, ale trvalo to tak hodinu, protože jak je to ta nejvyšší vjež, tak to trvá chvíli. 

Izolda byla již v žaláři 3 minuty a už si myslela, že ztratí svůj rozum, tak Tristan vymyslel plán, jak dostat Izoldu pryč, uspořádá fakt velkou párty. Tak ju uspořádal, donesl dýdžeje a jídlo a chlast a všechno vypadalo v pohodě a král to dovolil, pustili všechny vjezně, aby si taky mohli užít a taky že si užývali. Pařyli, tančyli, chlast tekl proudem a sem tam se někdo někde muchloval, nebo i dělali tu vjec 13+, ale Tristan s Izoldou už plánovali jak utečou. Hodili králi něco do pití(dobrý) hodili králi něco do pití (jojo), nerbo se choval jako dylina, protože je dilyna? Omámili ho a společně se vydali na útěk, Tristan už měl předem připravenou loď, protože měl v Králově přístavišti nějaký kontakty. Ona Izolda ale chtěla prostě nechtěla lodí a tak ju Tristan omráčil a prostě ju tam donesl.

Co s estane na palubje? To zůstane na palubje a dozvíte se to v dalším díle.

tRISTAN A iSOLDAKde žijí příběhy. Začni objevovat