Nemocnice

184 10 0
                                    

Marcus

Sanitky jí odvezla a já chtěl jít taky ale zastavil mě Tinus. "A co mam dělat já?" zeptal se. "No ty jedeš taky" řekl jsem. "Ale mám zaracha ne," zeptal se. "Na tohle se zaracha nevztahuje a pojď" řekl jsem mu a šli jsme. Tak jsme si stopnuli taxíka a jeli za nima. "Co jí asi je?" zeptal se Tinus. "No asi uklouznula ve sprše" řekl jsem a pak mlčel a Tinus taky.

Když jsme tam dojeli tak jsme běželi k recepci.  "Dobrý den kde je Bella Gunnarsen?" zeptal jsem se. "No ztratila hodně krve, operují ji" řekla dáma. Tak jsme si sedli a čekali jsme co se bude dít dál. Čekali jsme a čekali. Potom přišel doktor.  "Dobrý den" řekli jsme jednohlasně. "Dobrý, vaše sestra ztratila příliš krve, jestli nedostane novou tak zemře" řekl a já jen koukal a Tinus taky. "Jako transfuze?" zeptal jsem se. "Ano" řekl. "Já to udělám" řekl Tinus.

"Dobře teda, pojďte" řekl a Tinus sel za nim. Já si sednul na židli a seděl.

Tinus

Šel jsem do bílého pokoje a tam si lehnul na nějaký lehátko. Pak mě asi uspali já už nevím a když jsem se probudil tak to bylo hotové. "Děkuju, a teď běžte za bratrem" řekl a já šel. Mac seděl na židli a koukal do blba. "Brácha" zamával jsem mu rukou před obličejem.  "No co?" zeptal se. "No nic, jen že nevnímáš" řekl jsem a sednul si vedle něj. "Aha, promin" řekl a pak jsme si povídaly, no on povídal já poslouchal.

....................

My seděli a blížil se k nám doktor. "Bohužel má jinou krevní skupinu, je mi to líto" řekl. "Cože? Vždyť je to naše sestra ne?" zeptal jsem se. "No to nevíme, zjistíme to co nejdříve" řekl.  " A co teda?" zeptal jsem se. "No našli jsme její krevní skupinu, je mimo nebezpečí" řekl a pak odešel.

"Takže to není moje sestra," zeptal jsem se. "Asi ne" řekl Mac a tak jsme přemýšlely. 

....................

Seděli jsem tam už dlouho tak jsem se zvednul a šel se projít. Šel jsem po chodbě  a pak jsem si někam sednul a přemýšlel. "Takže to není moje sestra" řekl jsem si.  "No není to vaše sestra" řekl někdo a já se tak lekl že jsem skoro dostal infarkt, byl to doktor. "Cože?" zeptal jsem se ještě jednou. "No není to vaše sestra, má jiného otce. Její matka se to snažila utajit, protože její pravý otec by jí nemohl uživit" řekl. "Aha a jak je na tom?" zeptal jsem se. "No spí" řekl doktor. "Pane doktore?" zeptal jsem se.

"Ano?" řekl. "Kouknete se mi na tu ruku?" zeptal jsem se. "No ano" řekla  tak jsme šli na ošetřovnu. "No máte tam ještě stahy, tak vám je vyndám a budete chodit na rehabilitace nebo na cvičeni" řekl a tak jsem sis dnul a on mi vyndal stehy.

Bella

Vzbudila jsem se a byla jsem v bílé místnosti. "Co se stalo?" zeptala jsem se sama sebe. "Asi jsi uklouznula" řekl někdo, byl to Tinus. A vedle něj seděl Mac a oba ne mě koukali. "Co je?" zeptala jsem se. "No nic Ello" řekl Mac. "Co je?" zeptala jsem se. "Nic jen, jak dlouho jsi to s námi chtěla hrát?" zeptal se Mac. "Cože?" zeptala jsem se. "No nejsi naše sestra" řekl Tinus. 

"Jakto? Je v mém lisu" řekl jsem. "Viděla jsi ho už?" zeptal se mě Mac. "Ne ale řekla mi to mama" řekl jsem zase já. "Tvoje mamka tam napsala našeho otce protože tvůj by se o tebe nepostaral" řekl Mac. "Aha, takže půjdu na ulici?" zeptala jsem se. "Ne neboj" usmál se Mac. "Budeš u nás pořád, jen nás to mrzí" řekl. 

"Hele mám otázku" řekl jsem. "No?" zeptal se Tinus. "Mužů stebou chodit?" zeptala jsem se na Tinuse. "Cože?" zeptal se. "No když nejsem tvoje sestra" řekla jsem mu. "No tak jo" řekl. Já se zvedla a zabolela mě hlava tak jsem si zase lehla. "Pozor" řekl Tinuse a sednul si ke mě. "Jasně" řekla jsem mu a políbila ho.

Stepsister (Marcus&Martinus)Where stories live. Discover now