33 - Noels perspektiv

1.6K 33 4
                                    

{Dagen efter}

Det gör lite ont i plånboken utav att bo på det hotellet, men det är Callie värd. Jag vill bara att det skulle vara vi, ensamma, ett tag.

Vi är på väg till frukosten och Callie tar min hand. Det pirrar fortfarande i kroppen när hon rör mig, det spelar ingen roll om det handlar om att hennes finger snuddar vid mitt eller om hon kysser mig, det pirrar ändå.

"Hur länge ska vi vara här?"

Hon har på sig en gul jumpsuit och är osminkad. Jag kan inte slita min blick ifrån henne, om jag lägger blicken på henne går det inte att få bort den där ifrån. Vi stannar och jag lägger mina armar på hennes axlar och tittar ner på henne.

"3 hela dagar med idag, vi åker hem på måndag"

Hon flätar samman våra fingrar, som att vi måste röra vid varandra hela tiden.

"Okej" hon lutar sitt huvud mot min axel och vi fortsätter till frukosten.

______

Hon har jättelite frukost på sin tallrik och jag påpekar det. Direkt blossar hennes kinder och jag ångrar att jag sagt något. Det är väl inte en sak jag ska hålla koll på? Men jag bryr mig om henne och jag säger det bara för att jag vill att hon ska må bra.

"Förlåt" kastar hon ur sig och skyndar iväg och hämtar några pannkakor och ett par brödskivor.

Jag äter utav min äggröra och tittar runt i rummet. Några hör jag prata svenska, men bara ett fåtal. De flesta är ett par, det finns nästan inga barn och Callie och jag är yngre än de flesta. Hon kommer tillbaka och börjar äta hon också, men jag kan inte sluta kolla på henne. Somsagt, det går inte att slita bort blicken.

"Vad vill du göra idag?" frågar hon mig med sylt i ena mungipan.

"Du får bestämma" jag lyckas sluta kolla på henne men det är svårt att inte kolla när den vackraste människan på jorden sitter rakt framför en så blicken letar sig snabbt upp på henne.

"Kan vi inte gå till stranden? Jag tror den ligger  ganska nära här"

Jag nickar och hon ler sitt fina leende åt mig. Vi äter upp och går upp till vårat hotellrum.

____

Mina tår letar sig ner i den varma sanden och jag sitter på en lite halvt fuktig handduk under ett stort parasoll. Solen ligger fel så de blir nästan ingen skugga alls men jag gillar värmen från solen och det är inte fruktansvärt varmt, bara 29 grader. Jag sätter glasögonen på huvudet och spanar efter Callie som skulle gå och köpa Cola åt mig. Blicken flackar mellan solbrända kroppar när jag tillslut ser Callie gå mot mig med ett glas i handen och en glass i den andra. Hon har på sig en röd bikini och ett stort leende på läpparna. Matchande till bikinin har hon ett rött hårband i håret.

"Här" hon ger mig glaset och sätter sig bredvid mig.

Jag tar stora klunkar och den kalla colan sköljs skönt ner i halsen. Frågande tittar jag på hennes glass och hon svarar;

"Hallonsorbet" och ger mig ett litet leende.

Hon äter av glassen och lägger sig ner. Jag lutar mig över henne och kysser henne och smaken av hallonsorbet sprids i munnen vilket får mig att le. Det gör mig tvungen att avsluta kyssen så jag lägger mig bredvid henne istället och lägger huvudet i hennes hår. Det luktar gott och det gör mig lugn och får mig att somna i solen, bredvid Callie.

______

Gillas av calliess, valterjanni och 18 042 andra

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Gillas av calliess, valterjanni och 18 042 andra

prinzaugustt inte som att vi är de enda som har tagit en sån bild men kände att ni behövde se den
taggade: calliess

Visa alla 2037 kommentarer
dantelindhe ❤️❤️❤️
jasmin.quist varför visste jag inte om detta
random GOALS
_amanda_ ta hand om henne bara :)
eliashurtig wow
random finaste ni <3
calliess mysisar vi är 💞

Förlåt || hov1Där berättelser lever. Upptäck nu