11 - Ludwigs perspektiv

2.2K 44 5
                                    

Jag smäller upp dörren till rummet som sjuksköterskan hade visat mig till. Noel och Callie sitter mittemot varandra med stora ögon och tittar förvirrat på mig när jag ställer mig framför Callie med tårar rinnande nerför kinderna. Callie tittar på mig och skakar på huvudet. Jag trevar efter hennes hand men hon bara skakar bort den och jag faller ner på knä framför henne. Noel drar sig undan.

"Fattar du inte att du sårade mig också?" hulkar jag, "fattar du inte att jag också är ledsen?"

"Du stötte på min bästavän? Och så hånglade du med henne?" halvskriker hon, "'Hon ska alltid förstöra allt med sin jävla depression och hennes jävla problem hit och dit men hon har aldrig tänkt på hur jag mår när hon lägger all sin skit på mig?', är det så du känner?"

"Jag var full" snörvlar jag, "du också."

Jag ger mig själv en mental käftsmäll. "Jag var full"? Kunde jag inte säga något bättre? Sämsta ursäkten någonsin.

Callie skakar på huvudet.

"Du sa att du inte orkar med mig längre"

"Och du strulade med Valter, framför mina ögon?!" utbrister jag.

Callie fnyser frustrerat när hon ställer sig framför mig och lägger försiktigt sin ena hand på min kind. Den är varm och mjuk, sådär mjuka som bara hennes händer är. Jag lutar mig mot hennes hand och blundar.

"Förlåt" viskar vi samtidigt innan hon omfamnar mig.

Jag kramar tillbaka och viskar i hennes öra att jag är ledsen. Hon nickar och släpper kramen och ger Noel en lång blick. Hon går fram till honom och drar in honom i en kram.

"Tack" mumlar hon och släpper kramen.

"Tack bror" säger jag "tack att du fanns där för henne när jag inte kunde vara de"

Noel ler mot mig och nickar innan han klappar mig på ryggen.

_______

Jag drar min hand genom Callies hår. Hon ligger på mitt nakna bröst i min säng. Nelly är inte hemma. Hon vänder på sig och studerar mitt ansikte med en rynka mellan ögonbrynen.

"Vad är det?" säger jag med ett leende på läpparna.

Hon ger mig en lätt kyss på läpparna innan hon kryper tätt intill mig.

"Inget" mumlar hon.

Jag lägger armarna runt omkring henne så att våra nästippar precis nuddar varandra. Hon tittar på mig. Jag stryker mitt finger i hennes panna, ner till hennes näsa och runt hennes läppar. Hon ler lite.

Tankarna börjar plötsligt snurra i huvudet på mig.

"Fan Callie, jag är så fucking ledsen" säger jag och tar hennes hand, "jag menade verkligen inte det"

Hon hyschar mig.

"Ludwig, det är okej" säger hon med sitt pekfinger framför mina läppar, "vi är okej"

Jag ler mot henne och hon sätter händerna bakom min nacke och drar mitt ansikte närmare hennes. Hennes varma andedräkt träffar mitt ansikte och jag drar det gråa täcket närmare oss och känner hennes kropp mot min under täcket. Jag försöker trycka mina läppar mot hennes men hon sätter en hand emellan.

"Inte nu" viskar hon och lägger sig på mitt bröst.

Hon lutar huvudet mot min axel och somnar.

_____

Förlåt för inget kapitel igår men blev väldigt ledsen pga Tim (Avicii) som tyvärr gick bort💔 fruktansvärt. Hoppas ni som var på Liseberg hade det kul, jag var inte där men var i annexet o de va maxaaattt

Förlåt || hov1Där berättelser lever. Upptäck nu