10.,, Mám Tě Rád. ''

3.9K 258 3
                                    

,, Ne. '',, Ano. '' řekli jsem s Lokim ve stejnou chvíly a k mé smůle to moje tiché a nezaujaté,ne, naprosto zaniklo v jeho důrazném ano. Nijak jsem to neřešila. Katy byla malá holčička a nejspíš ani nevěděla co to znamená s někým chodit. Byly ji přece teprve tři.

Celý den jsme si hrály a tak jsme teď všichni tři ležely na postely v mém pokoji a řešily různé věci od pohádek až po miminka, která nosí čáp.
,, A budete taky mít miminko? '' zeptala se a střídavě na nás pohlédla jelikož ležela uprostřed a my po stranách.
,, Ano, ale ne spolu. '' řekla jsem a ušklibla se na Lokiho.
,, To se ještě uvidí princezno. '' řekl a skadlive na mě mrkl. Když jsem se ohlédla na Katy už pravidelně oddechovala a slintala na můj polštář. Musela jsem se nad tím pohledem usmát. Snad někdy taky budu mít takovou dceru.
,, Nechceš se podívat ne nějaký film? '' zeptala jsem se Lokiho a bez jediného pohledu na něj jsem se zvedla a mířila do obýváku. Věděla jsem že jde za mnou. Sedla jsem si na pohovku, která se po chvíli vedle mě pohnula a usadil se tam Loki.
Asi v polovině filmu se mi začali klížit oční víčka a hlava mi sama spadla na Lokiho ramena cítila jsem jak mě chytil kolem pasu a vtiskl mi polibek do vlasů.
,, Mám tě rád hnědoočko. '' zašeptal blízko mého ucha.
,, Já tebe taky. '' řekla jsem než jsem se ponořil do říše snů.

Princezno||Loki [CZ] Probíhá KorekceWhere stories live. Discover now