3.,, Zatančíme Si ? '' ✔

5.1K 278 5
                                    


Z jednoho z nejdražších aut na světě vystoupila dívka v nádherných smaragdových šatech. Měly rozparek až k pasu, ale i tak zakrývaly přesně to, co zakrývat měly. Byly z toho nejjemnějšího hedvábí. Na nohou se ji pyšnily tmavě zelené, semišové lodičky a ve vlasech měla menší drdůlek z poloviny vlasů spojený sponou se zelenými květy. Její vlasy, jindy perfektně rovné ji tentokrát spadaly po ramenou a zádech v krásných, jemných vlnách. V ruce měla psaníčko jen s nejdůležitějšími věcmi a mířila k hlavním dveřím budovy. Přivolala si výtah, který vyjel až do nejvyššího patra kde s tichým cinknutím zastavil. Tiffany byla dokonalá, byla opravdu krásná. Její krásu jí mohla závidět ne jedna dívka nebo žena. Měla dokonalou pleť, nádherné dlouhé vlasy a její křivky byly jako křivky nějaké modelky z módní přehlídky bikin. Ti co jí spozorovali se na ní dívali a nemohli na ni oči nechat. Mohla zaslechnout dokonce pád skleničky, jak se tenké sklo roztříštilo o podlahu. Zaslechla i šepot, ať už když muži chválili její vzhled, nebo pomluvy ze strany žen a dívek. A pak tu byl on. Loki. Nemohl z ní spustit oči, stejně jako většina lidí tady. Po chvíli se vzpamatoval, položil zpola vypitou skleničku šampaňského na stůl a vydal se vstříc nejhezčí dívce.
,, Zatančíme si, prinzecno? '' zeptal se a svůdně na ni mrkl. Ano, ani tento bůh si nemohl nevšimnout její krásy. Měla něco do sebe, bezpochyby. Přece jen každá dívka nepomotá hlavu jednomu z bohů jen tak po pěti minutách, že?
,, Jo, tak to jen přes mou mrtvolu. '' uchechtla se a elegantně ho obešla. Absolutně neměla zájem, má ho přece hlídat a ne tady šaškovat a tancovat. Avšak i ona musel připustit, že ten bůh v sobě opravdu něco má, jakési kouzlo. Když procházela kolem, zachytil její ruku a tím ji zastavil v kroku. Zamračila se, ale nijak se nebránila. Nemohla Furrymu zkazit další večírek tím, že udělá scénu.
,,Ale no tak, pak už ti dám pokoj '' řekl a ona se zamyslela. Možná kdyby to byl jen jeden tanec, nic by se stát nemuselo.
,, Tak jo, ale žádný blbosti.'' koukla na něj a on ji ujistil, že se bude chovat hezky. Došly spolu doprostřed parketu a začali tančit na velmi pomalou hudbu. Ona měla obě své ruce spjaty za jeho krkem a on ji rukama držel za pas. Všechno tohle sledovaly dva páry zvědavých očí Steva Rogerse a jeho zrzavé kamarádky Natashy.

Princezno||Loki [CZ] Probíhá KorekceWhere stories live. Discover now