Concert!

39 3 1
                                    

Ongeveer na een maand was er een concert in Amsterdam. Elisa was bijna jarig en ze kreeg dus concert kaartjes als cadeau. Maar ze wist niet eens Wies concert. Het was lente. Elisa was buiten in een speeltuin waar ze altijd met Kiki was. Ze mist hun vriendschap zooo erg! Al de hele tijd hoorde ze stemmen van achter de bosjes. Elisa was er echt klaar mee. Ze liep naar de bosjes. Daar was een bankje en daar zaten.....Jungkook en Kiki!!! Ze waren aan het praten en Jungkook had haar hand vast.
Jungkook zag opeens Elisa.
"Elisa?".
"Elly? Wat doe jij hier?" , Zei Kiki toen ze haar zag.
"Ik wilde alleen zijn. Nou blij?"
"Ja heel blij."
"Oké doei ik heb geen zin om jou face te zien.", Elisa kreeg beetje tranen in haar ogen en Kiki ook. Elisa ging weg.
Ze was zo verdrietig. Morgen is ze jarig. Precies 1 jaar geleden had Kiki voor haar een groot feest georganiseerd. Echt de beste dag van haar leven .Maar dit jaar wordt het gewoon niks.

"Happy Birthday to You... Happy Birthday to You.... happy Birthday to Elisa.....happy Birthday to.....youuuuu"
"Ga blazen. En vergeet niet om een wens te doen hé!", Zei Elisa's moeder.
Elisa had maar 1 wens. Dat alles goed komt. Echt alles...
"fooeeeeee"
"Goedzooo heb je een wens gedaan??"
"Ja."
"Oké kleed je maar om want je gaat naar een toffe Concert!", Zei haar vader.
"Maar ik heb daar geen zin in...van wie is die concert eigenlijk?"
"Iemand. Ga gewoon omkleden."
Elisa's ouders gaan weg. En Elisa kleed zich zo leuk mogelijk. Ze moet Kiki al vergeten. Ze kunnen geen vriendinnen meer zijn. En Marcus moet ze ook vergeten. Zij is waarschijnlijk alleen een vriend voor hem. Ze heeft niet eens met hem gepraat, al een maand.

Elisa zit in de auto. Ze denkt de hele tijd aan haar vorige verjaardag...dat was zooo geweldig. Ze is heel bang dat ze die dag ooit vergeet... Maar dat vergeet ze toch nooit!
Elisa's ouders gingen haar ogen vastbinden en bewakers gingen haar naar binnen brengen...

"5.....4.....3.....2..............1 MORE SECOND WITH YOU!!", Elisa's ogen werden open gemaakt. En toen ze zag waar ze was kon ze haar ogen niet geloven!. Ze  was in de concerthal waar Marcus en Martinus op de podium stonden te zingen! En ze had een van de beste plekken!.
Ze moest zelfs bijna huilen van blijdschap. Maar het leek erop alsof M&M niet eens wisten dat ze daar stond. Alsof ze gewoon net zoals andere MMers was.
Het was een geweldige concert. Even later merkte ze dat beetje verderop Kiki stond te juichen! Elisa dacht dat het gewoon iemand was die op haar leek.
Het was de 4de liedje... First Kiss....
En de jongens moesten dus kiezen wie de firstKiss-girl werd voor vandaag...
Marcus ging opeens stil staan en staarde naar Elisa: "You there. Come on stage. You are our FirstKiss girl today!"
Elisa kon het niet geloven twee mannen hielpen haar de hoge podium op. En op de podium werd ze door Martinus naar de mooie stoel geleid. M&M deden echt alsof ze Elisa nog nooit eerder hadden gezien.
"Ik was Thinking about how You look with the lighting up your eyes......", Marcus begon te zingen en hij had zijn arm om Elisa heen...
Alles ging net zoals een droom...Toen was de liedje voorbij...
Maar Marcus begon opeens een heel ander liedje te zingen: " Happy Birthday to You....Happy Birthday to You ...... happy Birthday to the most cutest girl in this World named Elisa............Happy Birthday to.....youuuuu."
Iedereen begon te klappen en te juichen en Martinus kwam opeens met een taart en gaf het aan Marcus door. Marcus gaf het aan Elisa en gaf haar een dikke kus op haar wang. Elisa kreeg bijna een hartaanval. De enige echt Marcus Gunnarsen, haar celebrity-crush heeft haar gekust op haar wang!!! Elisa knuffelde hem meteen en Marcus zei dat ze de kaarsen uit moet blazen en een wens moet doen.. Elisa gelooft nu ik B-Day wensen. Want haar eerste wens was net uitgekomen.
Martinus fluisterde in Elisa's oor: "Your gift comes later."
Elisa knikte en keek naar Marcus die nog steeds naar haar stond te staren en hij gaf Elisa en knipoog...

Na een paar liedjes kwamen er opeens jongen op de podium.....en die jongens waren.....het was...het was...OMG BTS!
Iedereen schrok. Elisa dacht zelf dat ze weer dit mooie dag kwamen verpesten...maar opeens kwam er een cool liedje op ,een gloed nieuwe!. En in dat liedje zongen alleen Marcus en Jungkook...en dat liedje heette "Pay no attention"....

***Pay no Attention***.   (Compleet)Where stories live. Discover now